Places logo
Menu

Seats2Meet: Betalen met kennis in plaats van Euro's

Seats2Meet: Betalen met kennis in plaats van Euro's

Flexplekken zijn hot. Veel zzp'ers maken gebruik van flexibele plekken om te werken, waar ze voorzien zijn van internet, gas, water en licht. Door heel Nederland zijn er locaties te vinden waar mensen op deze manier samenkomen. Seats2Meet brengt dit concept naar een heel nieuw niveau door hier een extra dimensie aan toe te voegen: sociaal kapitaal.

Wat doet Seats2Meet?

Bij Seats2Meet draait het om interessante mensen. Ze gaan ervan uit dat mensen niet meer alleen behoefte hebben aan de basisvoorzieningen, maar ook willen werken op een plek die iets toe te voegen heeft. Deze toegevoegde waarde creëren de bezoekers zelf. Als bezoeker van een Seats2Meet locatie betaalt u namelijk met sociaal kapitaal: naast een financiële vergoeding voor de werkplek, wordt er van u verwacht dat u bijdraagt aan het sociale kapitaal door de kennis die u heeft.

Hoe werkt dat nu precies?

Op flexibele werkplekken komen allerlei verschillende mensen bijeen. Seats2Meet gaat ervan uit dat al deze mensen iets toe te voegen hebben aan het sociaal kapitaal, maar ook allemaal op zoek zijn naar inspiratie. Als u bij Seats2Meet een werkplek boekt, wordt er gevraagd waar u die dag mee bezig bent en wat uw specialiteiten zijn. Deze informatie is voor alle bezoekers beschikbaar, zodat ze hun bezoek hier op af kunnen stemmen. Stel dat u als expert op het gebied van webdesign wilt werken aan uw public relations, maar dat u zelf geen kennis over dit onderwerp heeft. Dan zorgt u ervoor dat u een werkplek boekt bij iemand die wél de relevante kennis heeft. U vindt de verschillende locaties van Seats2Meet op Telefoonboek.nl.

Hoe kunt u hiervan profiteren?

Er zijn al verschillende initiatieven van ondernemers die hun eigen locaties als werkplek aanbieden via Seats2Meet. U kunt dus niet alleen als zzp'er, maar ook als mkb gebruik maken van deze groeiende trend. Mensen kunnen dan een werkplek reserveren bij uw onderneming en gebruik maken van uw faciliteiten. Zo creëert u niet alleen een omgeving waarin sociaal kapitaal wordt overgebracht, maar u genereert ook winst en naamsbekendheid voor uw eigen onderneming. Een win-win situatie dus! Kijk voor meer informatie op Seats2meet.com.

Bent u geïnteresseerd in de andere toepassingen van het werken met flexplekken? U vindt meer informatie over onder andere flexwerken op de blog van Places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!