Places logo
Menu

Schrijf tot de verbeelding met visuele content

Schrijf tot de verbeelding met visuele content

Wist u dat mensen tegenwoordig dagelijks vijf keer meer informatie binnenkrijgen dan in 1986? Om ervoor te zorgen dat de juiste informatie bij uw klanten blijft hangen wordt de manier waarop u uw informatie weergeeft steeds belangrijker. De mens is immers visueel ingesteld, en beelden blijven beter hangen dan teksten. Vandaar dat steeds meer bedrijven gebruik gaan maken van visuele content marketing. Places.nl legt u uit hoe ook u tot de verbeelding schrijft.

Wat is visuele content?

Informatie kunt u op verschillende manieren overbrengen. Informatie overbrengen met behulp van beelden noemen we visuele contentmarketing. Visuele contentmarketing wordt steeds populairder. Uit onderzoek is gebleken dat kleuren ervoor zorgen dat mensen tot 80% meer bereid zijn om een tekst te lezen. Het toevoegen van beelden aan uw teksten zorgt er dus voor dat uw teksten meer worden gelezen en langer blijven hangen.

Waarom is visuele content belangrijk?

Visuele content zorgt er voor dat mensen eerder bereid zijn om uw teksten te lezen. Uw teksten zullen meer gelezen worden en blijven langer hangen bij de lezer. Het is de ideale mix van verleiden, informeren en overtuigen. Het is belangrijk voor uw bedrijf om hier tijd in te stoppen. Door middel van visuele content kunt u mensen overtuigen om uw producten of diensten te kopen. Wanneer u goed gebruikt maakt van visuele content zult u dus meer verkopen en uw omzet zal omhoog gaan.

Hoe pakt u visuele content aan?

Bij visuele content is het belangrijk dat u zorgvuldig uw beelden kiest. Een goed gekozen beeld versterkt uw boodschap, een slecht gekozen beeld ondermijnt uw tekst. Denk daarom goed na waarom u een beeld kiest en wat het beeld moet vertellen. Het is handig dat u met uw bedrijf beeldrichtlijnen opstelt, zo bepaalt u welk soort beelden geschikt zijn voor uw organisatie en vergemakkelijkt dit het uitzoeken van beelden.

Voeg visuele content toe aan uw profiel op Places.nl

Wist u dat u via Places.nl beelden kunt toevoegen op uw profielpagina? Door het toevoegen van afbeeldingen op uw profielpagina zult u vaker bekeken worden en blijft uw bedrijf langer hangen bij onze bezoekers. In een paar makkelijke stappen kunt u uw foto's, video's en logo's toevoegen. Voor meer informatie over onze Places advertentiepakketten kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 024 - 3555299, wij helpen u graag met uw visuele content!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!