Places logo
Menu

Rijles geven of bereikbaar zijn? Laat het bellen over aan de Places Antwoordservice!

Rijles geven of bereikbaar zijn? Laat het bellen over aan de Places Antwoordservice!

Verkeersscholen zijn drukke ondernemingen. Instructeurs zijn dagelijks bezig met het inplannen van lessen, theorie- en praktijkexamens, en natuurlijk het geven van de lessen zelf. Als instructeur weet u als geen ander dat uw ogen dan op de weg gericht zijn, en niet op uw telefoon. Daardoor mist u waarschijnlijk helaas vaak telefoontjes. Wist u dat gemiste oproepen verleden tijd zijn met de Places Antwoordservice? In deze blog licht Places.nl de functionaliteiten van de Places Antwoordservice voor u toe.

Veilig de weg op én altijd bereikbaar

Met de Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar. Zo mist u geen gesprekken van nieuwe leerlingen terwijl u les geeft aan bestaande leerlingen. Ook voorkomt u gevaarlijke situaties op de weg. Met de Places Antwoordservice laat u het bellen over aan getrainde telefonistes, terwijl u zich kunt richten op het rijgedrag van uw leerling.

Bereikbaar én persoonlijk

Wordt u door een leerling gebeld en kunt u op dat moment niet zelf opnemen? Dan neemt een van onze telefonistes het gesprek voor u aan volgens een script dat door u is ingesteld. Zo wordt uw leerling altijd persoonlijk en namens uw rijschool te woord gestaan. Dankzij de Places Antwoordservice kunt u uw volledige aandacht richten op de op dat moment belangrijke bezigheden, en uw tijd dus efficiënter indelen.

Aangenomen gesprekken gemakkelijk afhandelen

Heeft een van onze telefonistes een gesprek voor u aangenomen, dan krijgt u direct na het gesprek een notificatie toegestuurd met hierin een samenvatting van het gesprek. Dat is voordelig, want u kunt vervolgens actie ondernemen wanneer het u uitkomt. Zo weet u bijvoorbeeld dat u gebeld bent door een nieuwe leerling, en heeft u de betreffende contactgegevens direct bij de hand. Is een leerling ziek? Dan kan dat ook worden doorgegeven. Met de Places Antwoordservice bent u altijd op de hoogte.

Probeer de Places Antwoordservice uit

Wilt u 24 uur per dag bereikbaar zijn, maar weet u niet of de Places Antwoordservice ook voor uw rijschool geschikt is? Of vraagt u zich af welk pakket u het beste kunt aanschaffen? Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn bereikbaar op het telefoonnummer 024-3506953. Bent u benieuwd naar een voorbeeldgesprek? Bel dan naar 024-2031007 en ervaar hoe onze telefonistes gesprekken aannemen. Enthousiast? Vraag dan een gratis proefpakket van 30 dagen aan!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!