Places logo
Menu

Repareren of bellen? De telefonische bereikbaarheid van autogarages

Repareren of bellen? De telefonische bereikbaarheid van autogarages

Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt dat vooral in de provincie Zuid-Holland de telefonische bereikbaarheid van autogarages niet goed is. Zonde, door gemiste oproepen loopt u als ondernemer klanten mis! Places.nl gaat in deze blog in op de telefonische bereikbaarheid van autogarages en de oplossing: de Places Antwoordservice.

Onderzoek naar telefonische bereikbaarheid

Alle Nederlandse autogarages staan op Telefoonboek.nl vermeld. Bezoekers van deze pagina kunnen aangeven of het hen gelukt is om autogarages telefonisch te bereiken. Inmiddels zijn er meer dan 7500 autogarages beoordeeld, en de resultaten zijn duidelijk: de telefonische bereikbaarheid van autogarages kan beter. In de provincie Flevoland zijn bezoekers tevreden over de bereikbaarheid van autogarages. Bij slechts 2% van de beoordeelde autogarages in deze regio werd aangegeven dat een garage één of meerder malen de telefoon niet opnam. Dat is wel anders als we kijken naar de beoordelingen van autogarages in de provincie Zuid-Holland: maar liefst 18,4% van de beoordelingen geeft aan geen gehoor te hebben gekregen bij Zuid-Hollandse garages. blog_bereikbaarheid

Gevolgen van gemiste oproepen

Het missen van oproepen is zonde, want een klant blijft gewoonlijk niet eindeloos bellen. Mist u een gesprek, dan is de kans dat de bellende klant overstapt naar de concurrent groot. Maar liefst één op de vier stapt over naar de concurrent, zo blijkt uit ander recent onderzoek. Daarnaast kan een slechte telefonische bereikbaarheid nadelig zijn voor het imago, want wie raadt een autogarage aan die telefonisch onbereikbaar is? Heeft u een autogarage, dan is het dus verstandig om maatregelen te nemen!

Mis geen gesprekken meer

De Places Antwoordservice is een gemakkelijke oplossing voor dit probleem. Bent u namelijk druk bezig met een reparatie, dan schakelt u uw gesprekken door en worden deze professioneel beantwoord door onze telefonistes. U bepaalt zelf hoe er opgenomen wordt, en na het gesprek ontvangt u direct een gespreksnotificatie. Met deze samenvatting van het gesprek weet u precies wie gebeld heeft en waarvoor. Zo kunt u direct aan de slag gaan zodra het u uitkomt. Wilt u meer informatie of kunt u advies gebruiken? Bel dan naar 024 - 3506953, wij helpen u graag uw telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Of vraag een gratis proefpakket aan en ervaar het gemak van de Places Antwoordservice!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!