Places logo
Menu

Promoot uw bedrijf via Telefoonboek.nl en Beste.nl

Promoot uw bedrijf via Telefoonboek.nl en Beste.nl

Is uw bedrijf online goed te vinden? Als uw bedrijf hierbij een extra zetje nodig heeft, of wanneer er veel concurrenten zijn waar u uw bedrijf tussen op wil laten vallen, biedt Telefoonboek.nl extra mogelijkheden. Daarnaast zijn uw klanten dol op kortingen en acties. Met een deal op Beste.nl kunt u nieuwe klanten naar uw bedrijf trekken. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Een advertentie op maat

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van de online vindbaarheid van uw bedrijf? U kunt dan bij Telefoonboek.nl kiezen uit een viertal advertentiepakketten om uw bedrijfsvermelding uit te breiden. Met een advertentie valt u als onderneming op tussen uw concurrenten, staat u boven de standaard zoekresultaten en wordt u ook gevonden buiten uw vestigingsplaats. Kortom, een advertentie op Telefoonboek.nl helpt u om meer klanten te trekken via internet. Met een uitgebreide bedrijfsvermelding kunt u allerlei zaken toevoegen aan uw vermelding die de moeite waard zijn voor zowel huidige als potentiële klanten. Zo kunt u een logo en foto's toevoegen, maar ook uw social media kanalen en de link naar uw website. Hoe completer uw vermelding, hoe professioneler u uw bedrijf online presenteert en hoe beter u wordt gevonden. Bij Telefoonboek kiest u zelf op hoeveel zoekwoorden en plaatsnamen u gevonden wilt worden met uw advertentie. Wanneer een potentiële klant een combinatie van deze zoekwoorden en plaatsnamen intypt bij Telefoonboek.nl komt deze persoon uit op een resultatenpagina waar uw bedrijfsadvertentie bovenaan prijkt. Stel u bent kapper in Arnhem, dan kunt u met de combinatie van het zoekwoord 'kapper' of 'kapsalon' en de plaatsnaam 'Arnhem' goed gevonden worden met uw advertentie bij Telefoonboek.nl.

vindbaarheid Telefoonboek

U kunt al een advertentie instellen met twee zoekwoorden en twee plaatsnamen vanaf € 99,- per jaar. Dat betekent dat u online vindbaar bent voor slechts 27 cent per dag! Het is ook mogelijk om zelfs 16 zoekwoorden en 16 plaatsnamen in te stellen voor een nagenoeg landelijke dekking of volledige dekking in een bepaalde regio. Welk pakket u kiest, hangt af van uw wensen en ambities. U ziet een overzicht van alle pakketmogelijkheden door in te loggen op uw bedrijfsaccount op Places.nl, de beheerportal van Telefoonboek.nl. U kunt vervolgens kiezen voor 'pakket upgraden' om de online vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Heeft u nog geen bedrijfsvermelding op Telefoonboek? Dan kunt u deze gratis en simpel aanmaken op Places.nl.Op Places.nl kunt u uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Mocht u geen interesse hebben in een uitgebreide bedrijfsvermelding, dan kunt u altijd kiezen voor een gratis basisvermelding. Bij een gratis vermelding zijn uitsluitend uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en openingstijden zichtbaar. Ook dit kunt u eenvoudig aanmaken via Places.nl.

Nieuwe klanten met een deal op Beste.nl

Naast de diverse pakketten biedt Telefoonboek nog meer manieren om online te adverteren. Via Beste.nl kunt u heel simpel een online kortingsactie opzetten voor uw bedrijf. twitter-profile-besteDoor een aantrekkelijke kortingsactie te maken valt u op bij nieuwe klanten en genereert u meer omzet zonder meer tijd kwijt te zijn. De klant kan de coupon printen en vervolgens gebruiken in de (web)winkel. Ook kan de coupon gedownload worden op de mobiele telefoon, om deze vervolgens in uw zaak te tonen. Een makkelijkere manier om uw bedrijf online te promoten is er niet! De deals van Beste.nl zijn ook zichtbaar op Telefoonboek.nl. Wanneer u bijvoorbeeld een 'snackbar' zoekt in 'Nijmegen' ziet u rechtsboven de gerelateerde deals van Beste.nl staan. Op deze manier is uw deal nog beter vindbaar en wordt de deal gezien door de miljoenen bezoekers van Telefoonboek.nl, zonder hier extra veel moeite voor te doen!

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in één van de advertentiepakketten die Telefoonboek.nl uw bedrijf te bieden heeft? Of wilt u juist adverteren met unieke deals via Beste.nl? Wij geven u hierover graag advies en samen kunnen wij op zoek gaan naar het pakket dat het beste bij uw bedrijf past. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Telefoonboek.nl via 024 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!