Places logo
Menu

Probeer Places Antwoordservice nu 30 dagen gratis!

Probeer Places Antwoordservice nu 30 dagen gratis!

Kijkt u uit naar uw vakantie, maar maakt u zich toch zorgen om de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf tijdens uw afwezigheid? Geen probleem! Probeer de Places Antwoordservice nu 30 dagen gratis en mis geen enkele klant meer. Reeds meer dan 100 bedrijven gingen uw bedrijf voor!

Loop geen enkele klant meer mis

Telefoonboek.nl biedt u met de Places Antwoordservice vanaf nu de mogelijkheid om ruim 80 uur per week telefonisch bereikbaar te zijn. Een antwoordservice is een persoonlijke telefoniste op afstand. Om kennis te maken met deze dienst biedt Telefoonboek.nl een gratis en vrijblijvend proefpakket aan, waarvan u 30 dagen lang kan profiteren. Ideaal voor uw bedrijf tijdens deze vakantieperiode!

Voordelen van een persoonlijke telefoniste op afstand

Tijdens deze geheel vrijblijvende proefperiode ervaart u zelf de voordelen van een professionele antwoordservice. Met 80 uur bereikbaarheid genereert u namelijk meer tevreden klanten, minder stress op het werk én een beter imago. Een antwoordservice neemt namens u de telefoon op. U blijft hoe dan ook bereikbaar, zelfs als u en uw medewerkers niet beschikbaar zijn. Uw klanten krijgen dus echte mensen aan de lijn in plaats van een spraakcomputer. Dit maakt de service een stuk persoonlijker.

places-antwoordservice

De professionele en getrainde telefonisten van Places Antwoordservice staan uw klanten te woord en sturen u vervolgens een bericht met de details van het gesprek. U kunt uw telefoon doorschakelen wanneer u maar wilt: buiten kantooruren, in vakantieperiodes of gewoon als u even niet gestoord wilt worden.

écht geheel vrijblijvend

Na deze 30 dagen bellen wij u terug om de proefmaand te evalueren. Mist u daadwerkelijk belangrijke telefoontjes of wilt u er zeker van blijven om altijd telefonisch bereikbaar te zijn? Dan kunnen we kijken naar een verdere samenwerking. Zo niet, geen probleem. Dan zit u nergens aan vast, maar heeft u wel gratis een beter inzicht gekregen in uw eventueel gemiste gesprekken. Voor de aanvraag van het proefpakket of voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op places.nl/antwoordservice. Als u wilt horen hoe een echt antwoordservicegesprek klinkt, kunt u bellen naar 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek. Wij kijken er naar uit uw klanten telefonisch te woord te staan. Fijne vakantie!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!