Places logo
Menu

Facebookpagina en nieuw logo voor Marian Gerritsen

Facebookpagina en nieuw logo voor Marian Gerritsen

Kunsthandel en Lijstenmakerij Marian Gerritsen is - de naam zegt het al - een lijstenmakerij in Nijmegen. Omdat zij wel wat ondersteuning op het gebied van marketing konden gebruiken, heeft Places voor hen een logo ontworpen, een Facebookpagina ontwikkeld en bedrijfsfoto's verzorgd.

Logo ontwerp

Ondanks dat Kunsthandel en Lijstenmakerij Gerritsen ruim 80 jaar bestaat, heeft het bedrijf nooit een logo laten ontwerpen. Zonde, want een professioneel ontworpen logo kan in grote mate bijdrage aan de herkenbaarheid van een bedrijf. Voor Marianne hebben we daarom een logo ontworpen die ze nu kan gebruiken op bijvoorbeeld haar website, drukwerk of advertenties. Logo ontwerp Marian Gerritsen

Hoe hebben we dit gedaan?

Een logo staat voor de identiteit van het bedrijf. Places heeft daarom gekeken naar de diensten en producten die Marian aanbiedt. Ook hebben we goed geluisterd naar de wensen van Marian. Het is een bedrijf met een lange geschiedenis, maar ook een winkel die zowel klassieke als moderne werken verkoopt. Het logo mocht daarom tijdloos en strak zijn. Op basis van de wensen en de informatie over het bedrijf, is Places aan de slag gegaan. De ontwerper maakt drie ontwerpen die zij aan de opdrachtgever voorlegt. Ook in het geval van Marian hebben we drie varianten gemaakt voor haar logo. De eerste sprak haar het meeste aan, en met een paar kleine aanpassingen is dit het definitieve logo geworden. Had er overigens niets bijgezeten, dan zouden er verder geen kosten voor haar zijn geweest. Het bedrijf waar het logo voor is gemaakt ontvangt het logo altijd in diverse bestandstypen (zoals .jpg, .eps en .gif). Het logo wordt gemaakt in hoge kwaliteit, waardoor het tot ieder formaat te vergroten is en het overal gebruikt kan worden: op internet, flyers, visitekaartjes, bedrijfskleding of op de gevel van het pand. De kosten voor het ontwerpen van een logo zijn voor klanten van Telefoonboek slechts €140.

Facebookpagina

Een bedrijf begint en eindigt niet meer bij de fysieke winkel, dat beseft ook Kunsthandel en Lijstenmakerij Gerritsen. Het wordt steeds belangrijker om ook via andere kanalen in contact te komen met klanten. Zo kan voor Marian een Facebookpagina helpen een band op te bouwen met klanten en hen op de hoogte te houden van nieuw binnengekomen schilderijen. Places heeft daarom voor het bedrijf een Facebookpagina opgezet. Facebookpagina marian gerritsen

Hoe hebben we dit gedaan?

Omdat Marian nog geen Facebookpagina had, hebben we deze voor haar aangemaakt. We hebben de juiste bedrijfssoort geselecteerd en de informatiepagina gevuld met haar gegevens en een omschrijving. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de pagina professioneel oogt. Dit door een omslagfoto te maken, het logo en foto's toe te voegen en de tijdslijn in te vullen. Nu kan Marian zelf de pagina verder onderhouden door klanten uit te nodigen om de pagina te liken, regelmatig nieuwe schilderijen te plaatsen en bijvoorbeeld nieuws over haar winkel of de kunstenaars waar ze werk voor verkoopt te delen. Het opzetten van een professionele Facebookpagina voor bedrijven door Places.nl kost €70. Het is overigens ook mogelijk om andere social media op te zetten of deze te onderhouden.

Bedrijfsfoto's

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, luidt de bekende gezegde. Foto's van uw bedrijf, producten of winkel kunnen dan ook direct een professionele, betrouwbare of uitnodigende indruk geven. Voor Marian hebben we een serie mooie bedrijfsfoto's gemaakt in de kunsthandel en lijstenmakerij. Deze kan ze gebruiken als presentatie van haar bedrijf op haar website, op Facebook of in drukwerk. Bedrijfsfoto's Marian Gerritsen

Hoe hebben we dit gedaan?

Places heeft haar professionele fotograaf op pad gestuurd naar Kunsthandel en Lijstenmakerij Gerritsen. Na bespreking van de wensen heeft hij een aantal foto's van de binnen- en buitenkant van de winkel gemaakt. Omdat Marian het gezicht van de winkel is zijn er ook foto's van haar gemaakt. De fotograaf gebruikt een professionele camera en let extra op details en belichting. Hierna worden de beste foto's geselecteerd en bewerkt. Zo krijgt het bedrijf een serie bedrijfsfoto's waarmee hij zich kan presenteren op internet of in reclamemateriaal. De opdrachtgever ontvangt 8 tot 10 foto's in hoge resolutie. Vanaf €70 is het al mogelijk om bedrijfsfoto's te laten maken.

Kan uw bedrijf ook wel wat promotie gebruiken?

Heeft uw bedrijf ook nog geen logo of Facebookpagina? Places kan u helpen. Binnen enkele dagen heeft u een professioneel logo of uw eigen bedrijvenpagina op Facebook of een andere social media netwerk. En dat vanaf €35,-! Neem contact op met Places.nl voor de mogelijkheden. Bel tijdens kantooruren naar 024 3555 299 of mail naar info@places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!