Opvallende kerstacties: heeft uw bedrijf er al een?Opvallende kerstacties: heeft uw bedrijf er al een?

De kerstdagen zijn bijna aangebroken, dat betekent spannende tijden voor ondernemers. Veel bedrijven zijn al een tijd bezig met het voorbereiden van deze drukke feestmaand. Zo worden bijvoorbeeld speciale assortimenten ingekocht, acties opgezet en winkels spectaculair gedecoreerd. En al die inspanningen leiden hopelijk tot een mooie omzet. Heeft uw bedrijf al een opvallende kerstactie?

Cadeautjes onder de boom

Kerstacties zijn een goede manier om uw vaste klanten waardering te geven en nieuwe klanten te werven. Ook een kerstboom draagt bij aan een gezellige en vertrouwelijke sfeer, voor uw werknemers maar ook voor bijvoorbeeld klanten die op bezoek komen. Leg er kleine cadeautjes onder en nodig uw bezoekers uit om een cadeautje uit te pakken. Geef ze bijvoorbeeld een waardebon met fikse korting. Ideeën opdoen voor leuke kerstcadeautjes? Bekijk voor inspiratie eens de folder aanbiedingen op Beste.nl.

Naamloos

Promoties

Kiest u voor een bepaalde kerstactie? Zorg dan dat u deze promoot: zonder bekendheid zal een actie geen klanten trekken. Gebruik uw website en social media kanalen, en zorg dat klanten niet alleen uw kerstactie vinden maar ook uw bedrijf. Met een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl wordt u gegarandeerd online beter gevonden! Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld uw bedrijfsvermelding? Bel dan naar 024-3555299. Wij helpen u graag om uw bedrijf te laten opvallen tijdens de kerstdagen!


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek