Places logo
Menu

Optimaal het nieuwe jaar in met Telefoonboek.nl

Optimaal het nieuwe jaar in met Telefoonboek.nl

Nu de feestdagen voor de deur staan is het nieuwe jaar al in zicht. Spannend, want hoe zal het in 2015 met uw bedrijf gaan? Wellicht heeft u het afgelopen jaar al kennis gemaakt met Telefoonboek.nl. Wist u dat wij een breed scala aan diensten aanbieden? Benut de mogelijkheden bij Telefoonboek.nl nu optimaal en ga zo goed voorbereid het nieuwe jaarin!

De basis: vindbaarheid op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com

Per uur worden op Telefoonboek.nl duizenden zoekopdrachten verwerkt. Met meer dan honderdduizend zoekresultaten per dag is de kans dus groot dat ook uw onderneming gezocht wordt. Begin het nieuwe jaar goed en maak een bedrijfsvermelding aan op Telefoonboek.nl. U toont dan gratis contactgegevens en openingstijden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Wilt u ook uw website, bedrijfslogo en foto's tonen en boven uw concurrenten adverteren? Dan kunt u kiezen voor een uitgebreide bedrijfsvermelding.

blog_optimaalhetnieuwejaarin_1.jpg

24/7 bereikbaar met de Places Antwoordservice

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe potentiële klanten. De kans is groot dat zij contact met u opnemen voor meer informatie over uw bedrijf of assortiment. Neemt u de telefoon niet op? Dan stapt maar liefst één op de vier over naar de concurrent! Met de Places Antwoordservice mist u geen gesprekken meer. Bent u zelf even niet in de gelegenheid om gesprekken aan te nemen? Dan worden deze door onze telefonistes aangenomen, altijd volgens uw eigen script. Na het gesprek ontvangt u een gesprekssamenvatting zodat u direct actie kunt ondernemen op het moment dat het u wel uitkomt.

Ontdek Places Antwoordservice

Beoordelingen via Places Reviews

Zijn uw klanten tevreden over uw diensten? Laat hen dit ook aan potentiële klanten vertellen via Places Reviews! Als onderdeel van uw vermelding op Telefoonboek.nl maakt u gemakkelijk een beoordelingssectie aan. Uw klanten kunnen u dan niet alleen beoordelen op service, telefonische bereikbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding, maar ook een review schrijven. Per maand krijgt u daarnaast 150 review uitnodigingen die u naar klanten kunt versturen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw bedrijfsvermelding. Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met 024-3555299, wij helpen u graag om de vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!