Places logo
Menu

Opticien en telefoon reparatie winkel behoren tot de beste bedrijven van Nijmegen

Opticien en telefoon reparatie winkel behoren tot de beste bedrijven van Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad met veel verschillende ondernemingen. Van nieuwe hippe eettentjes tot winkels die al jarenlang in de winkelstraten te vinden zijn. Zelfstandige ondernemers worden ook gestimuleerd in Nijmegen. Zij kunnen bijvoorbeeld aan de slag gaan bij Startup Nijmegen, een werkplek waar verschillende ondernemers hun ambities proberen waar te maken. De vele bedrijven in Nijmegen verschillen van groot tot klein en van nieuw tot oud. Telefoonboek.nl heeft gekeken hoe klanten de verschillende ondernemingen in Nijmegen beoordelen. De vijf best beoordeelde ondernemingen worden op een rij gezet.

Goede ondernemingen Nijmegen

Het best beoordeelde bedrijf in Nijmegen, volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl, is telefoon reparatie winkel Best Phone. Klanten complimenteren de winkel met de snelle, duidelijke en goede service, de winkel is te vinden in Hatert. By Bas Optiek staat met een 8,9 op de tweede plaats. De opticien is te vinden in de Stikke Hezelstraat in het centrum van Nijmegen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment en klanten vinden dat ze goed worden geholpen door deze opticien.

Op de derde plaats staat De Slotambulance met een 8,9. De Glasambulance staat op de vierde plaats en is in tegenstelling tot zijn voorganger gericht op het vervangen en repareren van ramen. Hoewel de bedrijven los van elkaar geregistreerd zijn op Telefoonboek.nl, zijn ze nauw verbonden aan elkaar. Tot slot staat kapsalon Buschra Hairstyling op de vijfde plaats, de kapsalon is gelegen in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost. De kapsalon is aangesloten bij Haar.Expert, die bekend staat om de goede service en het klantvriendelijke personeel.

Top vijf best beoordeelde bedrijven van Nijmegen

De top vijf best beoordeelde bedrijven van Nijmegen is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. Bij het beoordelen van een bedrijf geven bezoekers een oordeel over de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van deze beoordelingen is de top vijf samengesteld. Om in aanmerking te komen tot deze lijst moeten bedrijven minimaal 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen. Hoe meer beoordelingen een bedrijf ontvangt hoe hoger het bedrijf in de top vijf komt. Een hoger aantal beoordelingen geeft namelijk meer betrouwbaarheid.

  1. Best phone - 85 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.1
  2. By Bas Optiek - 74 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.9
  3. De Slotambulance - 68 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.9
  4. De Glasambulance - 66 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.6
  5. Hairstyling Buschra - 54 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.5

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!