Places logo
Menu

Op zoek naar verkoeling? Deze top 5 watersportbedrijven zijn als best beoordeeld!

Op zoek naar verkoeling? Deze top 5 watersportbedrijven zijn als best beoordeeld!

Met de komst van tropische temperaturen zoekt menig Nederlander verkoeling aan zee, bij rivieren of bij meren. Voor degenen die er niet van houden om hele dag op een strandbedje te liggen, bieden watersportbedrijven een sportieve oplossing. Denk hierbij aan bootje varen, windsurfen, suppen, kanovaren of zeilen. Wilt u weten welke watersportbedrijven bijdragen aan een zomers dagje uit en als beste worden beoordeeld? Lees dan snel verder.

Ratings

Klanten kunnen op Telefoonboek.nl geregistreerde watersportbedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs-kwaliteitverhouding. Een cijfer wordt gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Klanten kunnen de watersportbedrijven een cijfer geven tussen de 1 en 10. Indien gewenst kan daar ook een geschreven beoordeling aan toegevoegd worden. Het aantal keer dat een watersportbedrijf is beoordeeld en de gemiddelde score bepaalt uiteindelijk de plek in de ranking.

Watersportbedrijven scoren gemiddeld een 7.7

Over het algemeen worden de watersportbedrijven in Nederland goed beoordeeld. In totaal zijn er 172 beoordelingen gegeven op Telefoonboek.nl. Het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen komt neer op een 7.7. Daarvan was 72 procent voldoende en werd er gemiddeld een 9.5 gegeven. Een voldoende wordt gerekend wanneer een cijfer een 6.0 of hoger is. Het overige deel was 28 procent onvoldoende en werd er gemiddeld een 2.8 als cijfer gegeven. Al met al zijn deze gemiddelde scores goed nieuws voor watersportliefhebbers!

Top vijf best beoordeelde watersportbedrijven

Bent u benieuwd welke watersportbedrijven als best worden beoordeeld? Onderstaande top vijf is gebaseerd op verkregen data van Telefoonboek.nl. De watersportbedrijven hebben 15 unieke beoordelingen of meer ontvangen. Bij deze top vijf bent u verzekerd van goede dienstverlening en producten.

  1. Beekman Watersport B.V. uit Goes met 22 beoordelingen en een 9.7 gemiddeld;
  2. Carboten uit Maarssen met 25 beoordelingen en een 9.0 gemiddeld;
  3. Jan Watersport uit Emmen met 23 beoordelingen en een 9.3 gemiddeld;
  4. Zeilstra Watersport uit Hoogmade met 18 beoordelingen en een 9.3 gemiddeld;
  5. Boatmax uit Leeuwarden met 15 beoordelingen en een 7.3 gemiddeld.

De resultaten

De vijf best beoordeelde watersportbedrijven scoren erg hoog in de ranking en hebben zeer positieve reviews van klanten ontvangen. Op nummer één staat Beekman Watersport B.V. uit Goes. Het watersportbedrijf is gespecialiseerd in alles rondom gemotoriseerde watersport. Klanten laten in hun reviews weten tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid. Op de tweede plaats volgt Carboten uit Maarssen, dat zich richt op de verkoop van rubberboten en kleine buitenboordmotoren. Klanten zijn te spreken over de kwalitatief goede producten en aantrekkelijke prijzen. Op de derde plaats volgt Jan Watersport uit Emmen. Dit watersportbedrijf zoekt, verkoopt en koopt gemotoriseerde boten en vaartuigen. Klanten laten in hun reviews weten tevreden te zijn over de vriendelijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf. Verder volgt op de vierde plaats Zeilstra Watersport uit Hoogmade. Het watersportbedrijf verkoopt zowel nieuwe als tweedehands rubberboten, consoleboten, sloepen en visboten. Klanten zijn zeer content over de goede service, prijzen en klantvriendelijkheid. Tot slot volgt op de vijfde plaats Boatmax uit Leeuwarden. Klanten zijn te spreken over de gemoedelijke sfeer en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!