Places logo
Menu

Op zoek naar een tekstschrijver? Veruit de meeste tekstschrijvers krijgen een voldoende

Op zoek naar een tekstschrijver? Veruit de meeste tekstschrijvers krijgen een voldoende

Moeite met het schrijven van teksten voor een brochure, website of persbericht? Tekstschrijvers kunnen helpen met het opstellen van een goede tekst. Een tekstschrijver schrijft op professionele basis teksten voor opdrachtgevers. Sommige tekstschrijvers zijn als freelancer werkzaam, andere werken bij een tekstbureau of in een groot bedrijf. Places Nieuws heeft gekeken hoe tekstschrijvers worden beoordeeld door opdrachtgevers. Wat is een goede tekst en zijn ze tevreden over de geschreven teksten?

Het belang van een goede tekst

Een goede tekst kan veel invloed hebben op de kracht van een merk. Een copywriter of tekstschrijver kan vaak beter over een bedrijf schrijven dan de eigenaar zelf. Tekstschrijvers kunnen objectief de belangrijkste informatie uit een verhaal filteren. Daardoor kan een goede schrijver het verhaal van een bedrijf vertalen naar een oplossing. Een oplossing waar een klant naar op zoek is. Daarnaast weten tekstschrijvers vaak allerlei tekst trucjes waarmee ze de verkoopkracht van een tekst kunnen vergroten.

Beoordelingen

In totaal zijn er op Telefoonboek.nl 1.721 tekstschrijvers beoordeeld. Bezoekers van de website kunnen bedrijven een beoordeling geven op telefonische bereikbaarheid, algemene indruk van het bedrijf, service en prijs/kwaliteit verhouding. Bezoekers kunnen elk onderdeel beoordelen met een cijfer tussen de 2 en 10. Alle beoordelingen samen vormen een gemiddelde. In totaal hebben 1.665 tekstschrijvers een voldoende ontvangen. Dit is een cijfer boven de 6. Het gemiddelde van de voldoendes was een ruim voldoende, een 7.4. Bezoekers waren in sommige gevallen minder tevreden, 55 tekstschrijvers hebben namelijk een onvoldoende ontvangen. De onvoldoendes waren echter niet heel laag, het gemiddelde cijfer was namelijk een 5.2.

Best beoordeelde tekstschrijver

Van alle beoordelingen wordt Tekstbureau Femmes FaTAAL uit Haarlem het beste beoordeeld. Op basis van 54 verschillende beoordelingen ontvangt het bureau gemiddeld een 9.8. Het tekstbureau heeft betaalbare professionals in huis voor het schrijven van SEO-webteksten, eindredactie, correctie, content marketing, blogs en nog veel meer.

Onderzoek

De beoordelingen zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!