Online video's: gemakkelijk geld verdienenOnline video's: gemakkelijk geld verdienen

Eerder heeft u op Places.nl al kunnen lezen welke social media trends er worden verwacht in 2015. Daarnaast zijn er nog andere ontwikkelingen te zien op het gebied van online communicatie. Zo is de hoeveelheid mkb's dat gebruik maakt van online video's explosief gegroeid in het afgelopen jaar. Mede dankzij de enorme populariteit van online videokanalen gaan steeds meer ondernemers overstag. Experts verwachten dat deze groei in 2015 alleen nog maar doorzet.

De wereld van online video

De reden dat steeds meer ondernemers gebruik maken van online video's is dat content marketing steeds belangrijker wordt. Bovendien spreekt visuele content veel meer tot de verbeelding dan geschreven tekst. Veel ondernemers gebruiken online video's dan ook om hun website te ondersteunen, klanten bij hun bedrijf te betrekken, productinformatie te geven of kennis te delen. Ook zetten ondernemers online video's vaak in om virale campagnes te bereiken. Online video's hebben namelijk een veel groter bereik dan offline reclame, omdat ze (vaak gratis) via verschillende kanalen kunnen worden verspreid.

Het YouTube kanaal

YouTube is ideaal voor ondernemers die veel gebruik maken van online video's. YouTube biedt namelijk de mogelijkheid om een videokanaal te starten waar leden zich op kunnen abonneren. Hoe meer abonnees u heeft, hoe meer exposure dit betekent voor uw onderneming. Maar dit is niet het enige voordeel, want u kunt hier ook nog eens geld mee verdienen. YouTube kanalen zijn enorm populair en vanwege de massale bezoekersaantallen erg interessant voor adverteerders. Goedlopende YouTube kanalen kunnen dus ook geld opleveren door de advertenties die er op worden geplaatst. Om advertenties op uw YouTube kanaal te kunnen plaatsen, heeft u een AdSense account nodig.

Andere kanalen

Natuurlijk kunt u ook andere kanalen gebruiken om uw online video's te verspreiden. Diverse social media zijn hier geschikt voor. Wist u dat u uw online video's ook op Telefoonboek.nl kunt plaatsen? Met een profiel op Telefoonboek.nl vergroot u uw online vindbaarheid en zorgt u er voor dat mensen gemakkelijker contact met u op kunnen nemen. Maakt u al gebruik van online video's of wilt u hier graag mee beginnen, bekijk dan onze verschillende pakketten voor de mogelijkheden!


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek