Places logo
Menu

Onderzoek: een computerreparatie met een telefoontje geregeld

Onderzoek: een computerreparatie met een telefoontje geregeld

Hoewel mensen veel tijd op hun computer of laptop besteden hebben slechts weinig mensen echt verstand van de inhoud van een computer. Veel voorkomende problemen zoals een trage computer, een video die niet wil afspelen, virussen of een zwart beeld kunnen voor frustraties zorgen. Maar er is geen reden tot paniek, wanneer uw laptop of computer kapot is kunt u telefonisch contact opnemen met een specialist. Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt namelijk dat computerreparatie bedrijven de telefoon snel opnemen om u te woord te staan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek.nl staan 1.811 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "computerreparatie". Deze nummers worden in het bestand gemarkeerd als "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit houdt in dat er op dat moment geen antwoord apparaat was. Dit was bij 64 computerreparateurs het geval, hetgeen neerkomt op 3,5% van de gevallen. Dat betekent dat 96,5% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgt.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van computerreparatie bedrijven per provincie, heeft Noord-Holland het hoogste percentage slecht bereikbare computerreparateurs. Daar is 18,8% van de computerreparateurs niet goed bereikbaar. Zuid-Holland komt als beste uit het onderzoek: daar was slechts 1,8% van de computerreparatie bedrijven niet goed bereikbaar.

Goede telefonische bereikbaarheid

Veel computerreparatie bedrijven zijn telefonisch goed te bereiken, blijkt uit dit onderzoek. Dat is fijn, want wanneer een computer of laptop kapot is wil men dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt. Daarnaast is het prettig als klanten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de reparatie.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Noord-Holland: 18,8%

 2. Limburg: 12,7%

 3. Drenthe: 7,7%

 4. Zeeland: 7,1%

 5. Overijssel: 6,3%

 6. Noord-Brabant: 6,3%

 7. Utrecht: 5,4%

 8. Groningen: 4,6%

 9. Gelderland: 3,9%

 10. Friesland: 3,5%

 11. Flevoland: 3,4%

 12. Zuid-Holland: 1,8%

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!