Places logo
Menu

De nieuwste Instagram updates

De nieuwste Instagram updates

Instagram blijft ons maar verrassen. Ze blijft maar nieuwe features ontwikkelen, ontzettend leuk dus voor jou als ondernemer! Maar tegelijkertijd ook een uitdaging, want er komen bijna wekelijks nieuwe dingen bij. We nemen je mee in de nieuwste updates met de meeste impact!


Reels templates

Instagram Reels is inmiddels een bekend begrip. Het is ontzettend populair en wordt vooral gebruikt om een groter publiek te bereiken. Hoewel een foto na een paar uur vaak al niet meer zichtbaar is, kunnen Reels nog dagenlang op je feed verschijnen.

Om het voor jou als gebruiker makkelijker te maken heeft Instagram speciale Reels templates geïntroduceerd. Hiermee wordt het voor iedereen mogelijk om met Reels aan de slag te gaan, zelfs als je geen flauw benul hebt van wat je nou eigenlijk aan het doen bent.


Instagram Maps

Een bizarre kans voor jou als ondernemer. Met Instagram Maps kun jij jouw bedrijf zichtbaar maken op de kaart. Gebruikers van Instagram kunnen op die manier naar jouw bedrijf zoeken. Allemaal potentiële klanten voor jou dus!


Instagram Pinning

Deze update maakt het mogelijk om drie posts te pinnen aan je account. Op deze manier blijven deze posts altijd bovenaan je account staan. Dit is voor jou als ondernemer een goede mogelijkheid om nieuwe volgers gelijk duidelijk te maken wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Pin bijvoorbeeld een post waarin je vertelt over waar jouw bedrijf voor staat of een post over een aantal producten/diensten.


9:16 verticale foto's

Of we enthousiast zijn over deze update? Niet echt! Het echte Instagram, hoe we het natuurlijk allemaal al jaren kennen, is veranderd. De vierkante foto's was het element dat Instagram typeerde. Echter worden deze foto's niet meer vierkant weergegeven, maar in een formaat van 9:16. Zélfs als je wel een vierkante foto upload.


'Add yours' sticker

Een leuke update die zorgt voor meer interactie met je volgers! Je kunt bijvoorbeeld een story posten met hoe een werkdag er voor jou als ondernemer (of die van een van je medewerkers) eruit ziet. Wanneer je hier de 'add yours' sticker aan toevoegt, geef je je volgers de kans om ook hun werkdag te laten zien. Zij kunnen deze vervolgens op hun story zetten en zo kom je meer over elkaar te weten. Het is dus een uitstekende manier om meer nieuwsgierigheid onder jouw klanten te wekken.

Genoeg kansen voor jou als ondernemer dus. Maak er gebruik van en kijk wat het voor jouw onderneming kan betekenen. Ben jij klaar om te groeien? Plan hieronder dan een gratis adviesgesprek in. Dan kijken we samen waar jouw kansen liggen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!