Places logo
Menu

Nieuwe onderneming? Geen telefoontje is te missen!

Nieuwe onderneming? Geen telefoontje is te missen!

U bent ondernemer en u heeft de stap gemaakt om een eigen bedrijf te beginnen. Deze sprong in het diepe brengt natuurlijk veel werk met zich mee en er blijft soms maar weinig tijd over. Hierdoor kunt u telefoontjes missen met belangrijke informatie, nieuwe kansen of potentiële klanten. Maar dit is niet meer nodig! Om u hiervoor te behoeden, kunt u Places Antwoordservice inschakelen. Hierdoor hoeft u nooit meer een telefoontje te missen, omdat de antwoordservice elk belletje voor u beantwoordt, hier een notitie van maakt en naar u stuurt. U bepaalt vervolgens wanneer u uw klanten te spreken krijgt. Places.nl legt u in deze blog uit hoe het werkt!

Voordelen

Wanneer u Places Antwoordservice inschakelt, neemt dit veel druk van u weg. De ervaren telefonisten zullen uw klanten professioneel en vriendelijk te woord staan. Ze zullen ervoor zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt, de informatie noteren die u nodig acht en dit doorsturen naar u. U kunt zelf contact opnemen wanneer het u goed uitkomt, zodat u de tijd heeft om uw klant te helpen. Tegelijkertijd kunt u de tijd die u anders aan inkomende oproepen kwijt zou zijn, beter besteden.

De juiste informatie naar de juiste persoon

Door het persoonlijke script worden uw klanten geholpen zoals u dat wilt. Als een klant naar een specifiek contactpersoon vraagt, kan dit genoteerd worden, met de bijkomende informatie. Dit wordt dan direct na afsluiten van het gesprek doorgestuurd naar de specifieke persoon. Wil de klant liever meteen contact en is de persoon beschikbaar, dan kan deze ook direct doorgeschakeld worden.

Ervaar Places Antwoordservice zelf

Wilt u graag zelf ervaren hoe het is als de telefoon voor u wordt opgenomen? Voor een vrijblijvend voorbeeldgesprek kunt u bellen naar 024-2031007. Een telefoniste zal dan de telefoon opnemen aan de hand van de gebruikelijke wijze waarop een antwoordservice afgehandeld wordt. Zo kunt u het direct zelf ervaren en uw mening vormen over onze service.

U kunt een gratis en vrijblijvend proefpakket aanvragen en deze vandaag nog activeren. Dit is een pakket waarin u 30 dagen lang kosteloos gebruik kunt maken van de Places Antwoordservice. De proefperiode stopt automatisch en is daardoor geheel vrijblijvend.

Meer weten?

Places biedt ook andere services aan, zoals bijvoorbeeld uitgebreide bedrijfsvermeldingen voor betere online vindbaarheid, en websitehosting. Voor al uw vragen of verdere informatie over Places Antwoordservice kunt u bellen naar de Antwoordservice Advieslijn op 024-3506953. Wij wachten op uw telefoontje!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!