Places logo
Menu

Nieuwe gevreesde concurrent voor Tesla op komst: Faraday Future

Nieuwe gevreesde concurrent voor Tesla op komst: Faraday Future

Hoewel Tesla een goed imago heeft opgebouwd als een van de innovatiefste autofabrikanten, is er nu concurrentie op komst die in alles beter wil zijn dan het merk. De nieuwe autofabrikant Faraday Future richt zich op de productie van nieuwe elektrische auto"s. Met geld uit China en oud-managers van Tesla wil het bedrijf de concurrentie met Tesla aangaan.

Concurrentie

Autofabrikant Tesla was voor een lange tijd de enige succesvolle autofabrikant die erin slaagde om goede elektrische auto"s met een lange batterijduur te produceren. Er is echter concurrentie op komst. Vanaf volgend jaar start het gloednieuwe merk Faraday Future namelijk met het produceren van elektrische, innovatieve auto"s die in alle opzichten beter moeten zijn dan de Tesla.

Voormalig manager Tesla

Elon Musk is mede-oprichter van Tesla en staat bekend om zijn rebelse karakter. Hij vraagt het uiterste van zijn medewerkers en zit niet te wachten op tegenspraak. Een aantal van zijn medewerkers zijn gevlucht naar de nieuwe autofabrikant. Faraday Future wordt namelijk geleid door een aantal voormalige managers van Tesla.

Eerste auto van Faraday Future

De eerste auto van Faraday Future wordt FF91 genoemd en is sneller, ruimer en innovatiever dan een Tesla. Bestuurders van een FF91 krijgen geen sleutel bij de auto, maar krijgen toegang door middel van gezichtsherkenning. De auto bevat genoeg technische snufjes: onder andere tien camera"s die buitenspiegels vervangen. De camera"s kunnen bovendien de stemming van een bestuurder bepalen. Op basis daarvan wordt muziek gekozen, temperatuur ingesteld of een stoelmassage in gang gezet.

Foto: Flickr

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!