Places logo
Menu

Nick's Computers bedrijf met beste beoordeling in Breda

Nick's Computers bedrijf met beste beoordeling in Breda

Breda telt ruim 183.000 inwoners en staat bekend om zijn oude binnenstad. Tijdens carnaval staat Breda beter bekend als de stad Kielegat en wordt er volop feest gevierd. Ook blijkt Breda economisch gezien een toplocatie te zijn, zo blijkt uit onderzoek van Elsevier en Bureau Louter. Daarmee is Breda een geschikte plek voor ondernemers met veel kansen en mogelijkheden. Maar welke bedrijven steken er bovenuit in Breda? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dat Nick's Computers. Naast het best beoordeelde werd er gekeken naar de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Breda.

Ratings

Tevreden klanten kunnen van groot belang zijn voor bedrijven. Zeker voor lokale bedrijven kunnen tevreden klanten een grote bijdrage leveren aan mond-tot-mondreclame. Met de komst van rating- en reviewsystemen is het vergemakkelijkt om online zowel positieve als negatieve beoordelingen te geven. Telefoonboek.nl onderzocht daarom het aantal best beoordeelde bedrijven in Breda die geregistreerd staan in haar database. Op Telefoonboek.nl is het mogelijk voor bezoekers om een rating toe te kennen aan een gezocht telefoonnummer. Hierbij kan een score worden toegekend aan de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het gezochte bedrijf. Een bedrijf moet minimaal tien unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Breda

Nick's Computers uit Breda kreeg de beste beoordeling via Telefoonboek.nl: een 9,7 gebaseerd op 327 beoordelingen. Daarmee scoort de organisatie vrij consistent op alle aspecten. Nick's Computers scoort namelijk een 9,5 voor de algemene indruk van het bedrijf, een 9,7 voor de service en een 9,7 voor de prijs/kwaliteit verhouding. Ook de geschreven reviews lijken lovende reacties te zijn. Zo spreken consumenten van een goede en professionele service van de eigenaar Nick. Op nummer twee staat de organisatie Transparant Webdesign met een gemiddelde beoordeling van 9,6. Ook huisartsenpraktijk M.A. van den Hurk, fietsenwinkel Ado Bike Breda en Hij & Zij Kledingreparatie behoorden tot de best beoordeelde bedrijven in Breda. Hoewel huisartsenpraktijk M.A. van den Hurk en Ado Bike Breda beiden gemiddeld een 9,4 ontvingen staat huisartsenpraktijk M.A. van den Hurk op nummer drie, aangezien deze organisatie meer beoordelingen ontving. Verder is het opvallend dat de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Breda wordt gevuld door lokale bedrijven en niet door landelijke ketens of multinationals.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Breda volgens Telefoonboek.nl

  1. Nick's Computers Gemiddelde beoordeling: 9,7
  2. Transparant Webdesign Gemiddelde beoordeling: 9,6
  3. Huisartsenpraktijk M.A. van den Hurk Gemiddelde beoordeling: 9,4
  4. Ado Bike Breda Gemiddelde beoordeling: 9,4
  5. Hij & Zij Kledingreparatie Gemiddelde beoordeling: 9,1

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!