Places logo
Menu

Multitasken in de schoonheidssalon

Multitasken in de schoonheidssalon

Als schoonheidsspecialiste heeft u een druk schema. U helpt uw klanten, werkt de administratie bij en zorgt ervoor dat de schoonheidssalon er piekfijn uitziet. Dan kan het wel eens gebeuren dat u een telefoontje mist. Eén gemiste oproep lijkt misschien onbelangrijk. Maar wat nou als deze beller een potentiële klant was? Die hangt nu waarschijnlijk aan de lijn met uw concurrent die wél opnam. Zonde! Lees hier alles over het belang van telefonische bereikbaarheid én de eenvoudige oplossing.

Telefonische bereikbaarheid = onmisbaar

Telefonische bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van klantenservice. Zo blijkt onbereikbaarheid een van de grootste ergernissen te zijn van klanten. Zij hebben vragen en opmerkingen en willen snel geholpen worden. Als u de telefoon niet opneemt en niet terugbelt, kan dit overkomen als desinteresse in uw klanten. Zij gaan dan op zoek naar een bedrijf dat wel tot hun beschikking staat. Daar komt bij dat een goede telefonische bereikbaarheid bijdraagt aan een goed bedrijfsimago. Het communiceert dat u verantwoordelijkheid neemt eneen transparant bedrijf bent dat klanten graag te woord staat.

Telefoon opnemen een prioriteit?

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar in de praktijk is altijd bereikbaar zijn erg lastig. Helemaal voor de kleinere bedrijven zoals schoonheidssalons. Zij hebben vaak te weinig mensen in dienst om de telefoon continute bemannen. Bovendien verstoort het constant aannemen van gesprekken het contact met klanten die op dat moment een behandeling krijgen in uw schoonheidssalon. Een dilemma dus: kiest u voor de bellende klant, of voor de klant die al aanwezig is?

Antwoordservice

Wat Places.nl betreft hoeft u niet te kiezen. Met de Places Antwoordservice kunt u namelijk beide klanten tegelijkertijd te woord staan. Hoe? De Places Antwoordservice is een dienst die namens u de telefoon aanneemt. Zij zijn op de hoogte van uw werkzaamheden en kunnen boodschappen aannemen, terugbelnotities maken of zelfs afspraken voor u inplannen. U krijgt hiervan direct bericht, zodat u de klant verder kunt helpen. Ook handig tijdens vakantieperiodes. Zo mist u nooit meer gesprekken en kunt u zich concentreren op uw werkzaamheden in de schoonheidssalon. massage2

Waarom nou juist de Places Antwoordservice?

Als u gebruik wilt gaan maken van een antwoordservice, wilt u waarschijnlijk een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. In dat geval zit u bij Places.nl meteen goed. In deze blog leest u alles over de verschillende aanbiedingen en hun tarieven. Places.nl biedt ruime openingstijden en heeft de scherpste tarieven. Tel daar een professioneel team met behulpzame medewerkers bij op, en de keuze is eigenlijk al gemaakt! Probeer voordat u beslist eerst ons gratis proefpakket. Lees meteen meer over een goede online vindbaarheid op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com.

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!