Places logo
Menu

Monitor uw sociale media met Coosto

Monitor uw sociale media met Coosto

Als moderne ondernemer zit u natuurlijk op alle social media die u maar kunt bedenken. Maar hoe weet u nu of u op de juiste manier bezig bent met social media? U kunt nog zoveel moeite steken in uw social mediacampagnes, maar als ze niet effectief zijn, bent u eigenlijk alleen maar bezig met water naar de zee dragen. Hoe komt u erachter of uw social media campagnes geslaagd zijn? Er zijn verschillende online hulpmiddelen die u hiermee kunnen helpen. In dit blog bespreekt Places.nl de tool Coosto.

Wat is Coosto?

Coosto is een van orinine Nederlandse monitor die u helpt om uw social media gebruik te analyseren. Welke campagnes waren effectief en welke kunt u de volgende keer beter niet meer doen? Coosto helpt u met het antwoord op deze vragen. Het voordeel van Coosto tegenover andere monitortools is dat zij niet pas vanaf het moment dat u hen inhuurt beginnen met monitoren, maar dat zij alle social media activiteit vanaf 2008 al gebruiken om te kijken wat wel en wat niet aansloeg.

Is het betaald of gratis?

Coosto heeft zowel een gratis als een betaalde versie. In de betaalde versie hebt u natuurlijk iets meer opties om uw social mediagebruik te monitoren. Wat een van de sterkste punten is van Coosto, is dat Coosto in staat is om negatieve en positieve waarderingen zelfstandig te onderscheiden. Op deze manier kunt u direct kijken hoeveel positieve en hoeveel negatieve aandacht u hebt gehad.

Brongebruik

Wat ook nog een voordeel is van Coosto is dat er een gigantische hoeveelheid bronnen wordt geraadpleegd om u zo goed mogelijk inzicht te geven in uw social mediagegevens. Hierdoor wordt echt goed duidelijk welke campagnes werken en welke campagnes u beter niet meer kunt herhalen. Als u op zoek bent naar een gedegen en betrouwbare social media monitor, bent u bij Coosto aan het juiste adres. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van Coosto en een uitgebreide review wilt lezen, kunt u hier meer informatie vinden. Bent u al enthousiast geworden? Hier kunt u Coosto bestellen en meer informatie vinden.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!