Places logo
Menu

Mobiele website Telefoonboek vernieuwd

Mobiele website Telefoonboek vernieuwd

Nieuw: uw volledige bedrijfsgegevens op de mobiele website van Telefoonboek.

De mobiele website van Telefoonboek, m.telefoonboek.nl, is vernieuwd. Vanaf nu is het voor bezoekers nog makkelijker om bedrijven te vinden via Telefoonboek op een smartphone of tablet. Zo is het nu mogelijk om te zoeken in de directe omgeving, en heeft ieder bedrijf een eigen pagina met volledige bedrijfsgegevens. Lees welke voordelen de mobiele website van Telefoonboek heeft voor uw bedrijf.

m.telefoonboek.nl: mobiele website van Telefoonboek

De mobiele website van Telefoonboek maakt het voor bezoekers met een smartphone of tablet makkelijker om de website te bekijken en gegevens op te zoeken van personen of bedrijven. In plaats van de standaard website gemaakt voor desktop PC's, ziet de bezoeker een gebruiksvriendelijke pagina afgesteld op het beeldschermformaat van zijn telefoon. Bezoekers die gebruik maken van een mobiel apparaat worden automatisch doorgevoerd naar m.telefoonboek.nl. Ruim één op de vijf zoekopdrachten wordt gedaan vanaf een mobiel apparaat.

Mobiele-website-telefoonboek

Al uw bedrijfsgegevens overzichtelijk getoond

Met de vernieuwing van de mobiele website van Telefoonboek.nl, heeft ieder bedrijf nu zijn eigen bedrijfspagina met alle bedrijfsgegevens. Net als op de normale website van Telefoonboek zien bezoekers zo niet alleen uw belangrijkste contactgegevens, maar toont u ook al uw extra bedrijfsgegevens overzichtelijk op een rijtje. Het toevoegen van bijvoorbeeld foto's, openingstijden, parkeergelegenheid of een omschrijving vergroot de kans dat iemand contact met u opneemt tot wel 30%. Alle gegevens die u in uw bedrijfsaccount op Places.nl invult worden getoond, met uitzondering van video's.

mobiele-vindbaarheid-bedrijven

Nieuw: zoeken in de huidige locatie

Vanaf de nieuwe mobiele website van Telefoonboek is het nu ook mogelijk om te zoeken in de huidige locatie. Handig, wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde bloemenwinkel, kapper of restaurant. U hoeft geen plaatsnaam meer in te vullen, en ziet direct de resultaten met uw huidige afstand tot het bedrijf. Heeft u een betaalde advertentie ingesteld voor deze plaats, dan staat uw advertentie boven de standaard resultaten en wordt u nog beter gevonden.

Sterke stijging van mobiel bezoek

Steeds meer wordt de mobiele telefoon of tablet gebruikt om te zoeken op internet. Ruim 20% van alle zoekopdrachten op Telefoonboek wordt nu al via een mobiel apparaat gedaan, een stijging van maar liefst 175% ten opzichte van het jaar ervoor. Telefoonboek verwacht dat dit percentage de komende jaren blijft stijgen. De mobiele website van Telefoonboek gaat dan ook een steeds belangrijkere rol innemen, en geeft ondernemers nog meer mogelijkheden om in contact te komen met nieuwe klanten.

Uw voordeel als ondernemer

Een account op Telefoonboek wordt nog belangrijker voor bedrijven om nieuwe klanten te trekken via internet. Niet alleen via internet op de PC, maar ook via de mobiele telefoon en tablet biedt Telefoonboek steeds betere manieren om online gevonden te worden. Op de mobiele website is nu ook uw bedrijfsinformatie zichtbaar, en worden uw ingestelde advertenties overzichtelijk getoond. De nieuwe mobiele website biedt dus belangrijke voordelen voor zowel bedrijven met een gratis bedrijfsvermelding als met een betaald pakket. Door uw bedrijfsvermelding zo volledig mogelijk in te vullen, vergroot u uw kans dat iemand daadwerkelijk contact met u opneemt. Heeft u nog geen gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek? Lees hier wat hier de voordelen van zijn of meld u direct gratis aan.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!