Places logo
Menu

Met deze tips worden uw YouTube video's beter bekeken

Met deze tips worden uw YouTube video's beter bekeken

In tijden waarin bloggers miljoenen kijkers per dag trekken en daarmee meer geld verdienen dan zij ooit hadden durven dromen is één ding duidelijk: YouTube is populairder dan ooit. Het is een manier van marketing geworden die niet meer te negeren is door uw bedrijf. Hoe zorgt u er nou voor dat de video's waarin u veel moeite gestoken heeft ook echt bekeken worden door dit miljoenen publiek? Hier enkele tips.

Zorg voor een pakkend, volledige videobeschrijving op Youtube

Maak altijd gebruik van de optie om een beschrijving bij uw video toe te voegen . Het hebben van een goede videobeschrijving is namelijk een absolute must als u wilt dat uw video beter gevonden wordt in zoekmachines. Zorg er daarnaast voor dat de link naar uw website in de eerste zin van de beschrijving staat. Een kijker ziet namelijk altijd de eerste twee zinnen van uw videobeschrijving en loopt zo altijd tegen uw website aan bij het kijken van de video. Na het invoegen van de link is het van belang een goede samenvatting van de video toe te voegen. Deze bevat de key-words waar u graag op gevonden wil worden.

Maak melding van de video op social media, via social buttons op uw site

Hoe meer mogelijkheden u biedt om uw video te bereiken, hoe groter het bereik zal worden. Zorg er dan ook voor dat u uw video vermeld op alle pagina's van uw bedrijf. Vergeet echter ook de social buttons niet. Dit zijn knoppen op uw website waarmee mensen direct terecht komen op de social media pagina's van uw bedrijf. Buttons voor pagina's als Facebook, Twitter en LinkedIn worden bijna altijd wel toegevoegd, maar YouTube wordt vaak vergeten. Zonde! U mist namelijk een mogelijkheid om mensen direct op uw kanaal uit te laten komen. Plaats daarnaast ook een vermelding naar uw kanaal of video op uw website. Een goede bereikbaarheid van uw website is hierbij uiteraard wel essentieel. Via een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl verhoogd u deze bereikbaarheid aanzienlijk en zal het aantal mensen wat door klikt naar uw YouTube kanaal meteen ook toenemen.

Zorg voor delende partners

Andere bedrijven betrokken bij uw video's kunnen mee profiteren van een toenemend aantal kijkers op uw video's. Wees er dan ook niet bang voor om deze bedrijven te vragen uw video te delen. Benader deze partners actief, maak duidelijk dat ook zij belang hebben in een groter aantal kijkers gezien hun betrokkenheid bij de video en vraag het bedrijf de link naar de video of uw kanaal ook op hun website(s) te plaatsen. Hoe meer delers, hoe meer kijkers! Uw bedrijf aanmelden is kosteloos en binnen enkele minuten gedaan. Met uw vermelding op Places.nl bent u zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, en bereikt u ruim 6,6 miljoen potentiële klanten per maand. Ruim 100.000 bedrijven gingen u voor. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 024-3555299. Wij helpen u graag het aantal kijkers op uw video's te vergroten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!