Places logo
Menu

Meeste audio en video winkels worden zeer positief beoordeeld

Meeste audio en video winkels worden zeer positief beoordeeld

's Ochtends in de auto luisteren we naar de radio, op het werken kijken we naar een computerscherm en in de avond kijken we naar ons favoriete programma op televisie. Deze elektronische apparaten zijn zo vanzelfsprekend geworden dat ze niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij. Het is daarom niet gek dat er steeds meer winkels verschijnen die gespecialiseerd zijn in audio en video. Telefoonboek.nl nam deze winkels onder de loep om te kijken welke winkels goed worden beoordeeld en waar zij die goede beoordeling aan te danken hebben.

Beoordelingen op de website

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het zoeken naar telefoonnummers ook beoordelingen geven aan bedrijven. Deze beoordeling bestaat uit een cijfer op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Dit cijfer kan worden toegelicht door middel van een geschreven review. Hierin kan de beoordelaar beschrijven wat zijn of haar ervaring met het bedrijf positief of negatief maakt. Voor de Nederlandse audio en video winkels zijn er 211 reviews achtergelaten. Al deze reviews samen geven een gemiddelde beoordeling van een 7,7.

Meest beoordeelde winkel scoort onvoldoende

Topsound Audio T.V. Witgoed uit Valkenswaard wordt door bezoekers van Telefoonboek.nl het meest beoordeeld. Van alle beoordelingen die het bedrijf kreeg, is er echter slechts één voldoende. Het bedrijf scoort daarmee maar een 3.1 gemiddeld. Klanten zijn niet te spreken over de service en de prijs-kwaliteitverhouding die de winkel biedt. Het bedrijf dat daarna het meest werd beoordeeld, scoort wel een dikke voldoende. De webwinkel Coolblue krijgt veel positieve beoordelingen en krijgt gemiddeld een 8.8. Klanten prijzen Coolblue voor de fijne service en hun behulpzame personeel. Ook HCS Interactief uit Bunschoten-Spakenburg doet het goed. Gemiddeld scoort deze winkel een 8.5. Bij deze winkel zijn klanten vooral te spreken over de goede kennis van zaken die de eigenaar heeft: "Veel kennis en directe oplossingen."

Goede service en productkennis belangrijk

Over het algemeen worden audio en video winkels op Telefoonboek.nl goed beoordeeld. Er zijn 211 reviews achtergelaten, waarvan er 154 positief zijn (73%). Het gemiddelde cijfer van deze positieve beoordelingen is een 9,4. De negatieve beoordelingen over audio en video winkels kwamen van 57 beoordelaars (27%). Zij geven een gemiddeld cijfer van een 2,6. Een goede service en kennis over het product zijn volgens de beoordelaars twee belangrijke aspecten. Daarnaast waarderen klanten vriendelijk personeel.

Sfeer in de winkel ook van belang

Audio en video winkels moeten niet alleen aandacht hebben voor de klant, maar ook sfeer in de winkel. "Een zeer servicegerichte zaak, waar persoonlijke aandacht van de eigenaar nog te vinden is. Hij weet wat zijn klanten willen en houdt speciale producten in de gaten. Voor fans van bepaalde artiesten zorgt hij onder andere voor posters. Daarnaast zijn er regelmatig live optredens van artiesten. Kortom een zeer aantrekkelijke en gezellige winkel waar de klant zich nog koning waant!"

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!