Places logo
Menu

Meer bezoekers naar je website met een juiste SEO

Meer bezoekers naar je website met een juiste SEO

Je website is online, je diensten of producten staan correct omschreven, en dan? Een website maak je voor je bezoekers, je potentiële klanten, die wil je dan ook graag ontvangen. Je kunt via verschillende manieren een hoger bezoekersaantal genereren;
1) mensen kennen jou of je website
2) mensen vinden de website via jouw advertenties
3) mensen vinden jou organisch.

Zoekmachineoptimalisatie

Wanneer jij goed gevonden wordt via zoekmachines dan wordt je bovenaan getoond, net onder de betaalde zoekresultaten; dit noemen we organisch bereik. Dit is de positie waar jij en je concurrenten om vechten, want niemand kijkt verder dan de eerste paar resultaten in een zoekmachine. Bovenstaande punten 1 & 2 zijn afhankelijk van jouw enthousiasme en je advertentiebudget. Punt 3 wordt bepaald door de zoekmachines en wordt gescoord op de moeite die jij in je website steekt. Hoe zoekmachines jouw positie in de zoekresultaten bepalen heeft alles te maken met Search Engine Optimizer (SEO). De term SEO vliegt je online overal om de oren, maar is niet altijd even begrijpelijk. Hier leggen we je kort uit wat SEO inhoudt en hoe Places.nl je middels een gratis SEO check kan helpen bij de verbetering hiervan.

Drie pijlers

Search Engine Optimizer bestaat uit drie pijlers. De eerste van deze pijlers is techniek. Een zoekmachine scoort jouw website op een aantal technische punten; de snelheid van je website, de juistheid van de code, het al dan niet hebben van beschrijvingen bij al je links, foto's en meer. Middels een gratis SEO check van Places.nl kom je erachter waar er voor jou winst te behalen valt. Met deze gratis tips kun jij je techniek verbeteren.
Mocht je dit een lastig punt vinden, dan is het ook mogelijk jezelf te ontzorgen en je website te laten beheren door Places.nl.

De tweede pijler is content. Welke zoektermen worden door potentiële klanten gebruikt, maar worden in hun tekst nog niet of weinig gebruikt door je concurrenten. Een gratis SEO check van Places.nl checkt of jij geschikte content hebt op je website en voert een gratis zoekwoordenonderzoek voor je uit.

De laatste pijler is autoriteit; heeft de website een sterke autoriteit? Ofwel, linken andere websites naar jouw website? Het is een onderdeel van SEO dat mettertijd groeit en waar je jezelf bewust van dient te zijn. Als andere websites jouw website interessant vinden, dan vinden zoekmachines dat ook. Door de eerste twee pijlers goed neer te zetten en te blijven onderhouden zal de pijler autoriteit meegroeien.

Voor meer informatie over SEO, content of het aanvragen van een gratis SEO check kun je kijken op www.places.nl/seo.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!