Places logo
Menu

Maneges in Flevoland telefonisch het best bereikbaar

Maneges in Flevoland telefonisch het best bereikbaar

Paardrijden is een populaire sport in Nederland. Zo zijn er in totaal 400.000 actieve ruiters en 450.000 paarden in Nederland. Onder de actieve ruiters zitten voornamelijk vrouwen, zij vormen in totaal 80% van alle paardensporters. De paarden zijn gestald in verschillende maneges verdeeld over heel Nederland. Hoewel de medewerkers op de maneges voornamelijk bezig zijn met het verzorgen van de paarden, is het daarnaast ook prettig als ze goed te bereiken zijn voor vragen van paardenliefhebbers. Maar zijn de maneges telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan telefoonnummers 1.689 geregistreerd in de categorie 'Manege'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 60 maneges het geval, hetgeen neerkomt op 3,6% van de gevallen. Dat betekent dat 96,4% van de maneges weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Zeeland relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 8,7% van de maneges niet goed bereikbaar. Dit kan komen doordat er in Zeeland ook relatief weinig (46) maneges geregistreerd staan. In Flevoland en Overijssel scoren de maneges het beste. Daar zijn geen maneges met drie of meer gemiste oproepen gevonden.

Goed resultaat

De maneges zijn goed te bereiken, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Paardrijden wordt door veel mensen niet alleen als een sport ervaren, maar als een manier van leven. Een paard speelt daarom vaak een belangrijke rol. Wanneer er iets mee gebeurt, is het belangrijk dat de manege telefonisch bereikbaar is voor vragen. Aan de cijfers te zien staan de meeste maneges gelukkig klaar voor de paardenliefhebbers."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 8,7%

Drenthe: 8,5%

Limburg: 5,7%

Groningen: 5,5%

Noord-Brabant: 5,3%

Noord-Holland: 4,2%

Gelderland: 3%

Zuid-Holland: 2,8

Utrecht: 2,2%

Friesland: 1,5%

Flevoland, Overijssel: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!