Places logo
Menu

Maatschappelijk werk instanties ontvangen goede ratings

Maatschappelijk werk instanties ontvangen goede ratings

De laatste decennia toont aan dat de onderlinge verhouding tussen de sociaal werker, burger en overheid voortdurend in beweging is. De werkwijze van maatschappelijk werkers worden sterk beïnvloedt door sociale ontwikkelingen en de overheid bepaald in belangrijke mate de voorwaarden voor maatschappelijk werk. Wat betekenen de veranderingen voor het maatschappelijk werk? Er vindt in het sociaal domein een shift plaats naar vraaggericht werken waarbij eigen kracht en zelfregie centraal staan. Maatschappelijk werk heeft momenteel te maken met een kanteling van de beroepshouding, waarbij de participatieplicht van de cliënt centraal staat, er integraal gewerkt wordt met verschillende systemen, hulpverlening maatwerk wordt en decentralisatie in het sociale domein. Kortom, het maatschappelijk werk is onderhevig aan veranderingen. Wanneer het mensen niet lukt om een probleem op het werk, familie of nabije omgeving niet op te lossen, worden maatschappelijk werkers ingeschakeld. Gezamenlijk zoeken zij naar een goede oplossing, soms samen met de gemeente, ouderenzorg, GGD, politie of onderwijsinstelling. Bent u benieuwd welke maatschappelijk werk instanties goed worden beoordeeld? Lees dan verder!

Maatschappelijk werk instanties ontvangen goede ratings

Places Nieuws analyseerde de online ratings van maatschappelijk werk instanties die geregistreerd staan op Telefoonboek.nl In totaal zijn er 4535 ratings gegeven voor 995 maatschappelijk werk instanties, waarbij het gemiddeld cijfer uitkwam op een 6.8. Van alle beoordelingen was zo'n 88 procent voldoende. Er werd een gemiddeld cijfer van een 7.0 gegeven. Voldoendes zijn ratings die bestaan uit een 6.0 of hoger. Dat is een prima score en goed nieuws voor maatschappelijk werkers!

Best beoordeelde maatschappelijk werk instanties

Onderstaande maatschappelijk werk instanties werden door bezoekers van Telefoonboek.nl als best beoordeeld:

  • Kim Steinbusch uit Heerlen: 21 ratings met gemiddeld een 10.0;
  • BrandNew Coaching uit Oisterwijk: 24 ratings met gemiddeld een 8.7;
  • De Kleine Vlinder uit Musselkanaal: 22 ratings met gemiddeld een 8.4;
  • Socnedzorg Caching B.V. uit Hengelo: 23 ratings met gemiddeld een 7.2;
  • Buurthuis De Propeller uit Rotterdam: 20 ratings met gemiddeld een 6.8.

Negatieve ratings

Bezoekers zijn niet altijd tevreden over hun ervaring met een bedrijf. Het kan voorkomen dat klanten ontevreden zijn en dat uiten in een online rating. In totaal gaf bijna 12 procent van de klanten een onvoldoende en een cijfer van gemiddeld een 5.0. Onvoldoendes worden gerekend bij cijfers van lager dan een 6.0. De onvoldoende valt mee, maar verdiend wel aandacht voor verbetering.

Ratings op Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl hebben de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een maatschappelijk werk instantie heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking. Bovenstaande maatschappelijk werk instanties hebben minimaal 20 ratings ontvangen.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!