Places logo
Menu

Maak kans op een gratis Facebook-pagina voor uw MKB!

Maak kans op een gratis Facebook-pagina voor uw MKB!

Wilt u graag Facebook inzetten voor uw bedrijf maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of heeft u al een Facebook-pagina voor uw MKB maar kan deze wel een make-over gebruiken? Grijp dan nu uw kans! Telefoonboek geeft namelijk vijf gratis Facebook-pagina's weg!

Uw Facebook-pagina opzetten of verbeteren

Mogelijk bent u als ondernemer door alle drukte nog niet toegekomen aan het opzetten van een goede Facebook-pagina voor uw onderneming. Of misschien heeft u wel een begin gemaakt, maar is uw Facebook-pagina toch nog niet helemaal zoals u het voor ogen had. Telefoonboek helpt u daarom graag een handje door uw Facebook-pagina op te zetten of te verbeteren. Zo ziet uw Facebook-pagina er professioneel uit en nemen wij u werk uit handen. Telefoonboek heeft nu een speciale actie: we geven vijf gratis Facebook-pagina's aan MKB-ers weg!

Wat moet u doen om kans te maken op een gratis Facebook-pagina?

Het enige wat u moet doen om kans te maken op een gratis Facebook-pagina voor uw MKB is een e-mail sturen naar service@telefoonboek.nl of een reactie plaatsen bij de Facebook-post. Wij willen namelijk graag van u weten waarom juist uw bedrijf één van de vijf Facebook-pagina's moet winnen. Tevens wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken en uw nieuwe of verbeterde Facebook-pagina zo snel mogelijk online te zetten. Wilt u meer informatie over de actie of hulp bij het opzetten van uw Facebook-pagina en andere social media? Neemt u dan gerust contact op via 024 3555 299. Telefoonboek staat graag voor u klaar.

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!