Places logo
Menu

M-commerce, marketing on the move

M-commerce, marketing on the move

De manier waarop er gewinkeld wordt is de afgelopen jaren flink veranderd. Steeds meer mensen worden enthousiaster over online winkelen. Online winkelen kan gemakkelijk via je smartphone, tablet, laptop of computer. Het aantal online aankopen per jaar blijft toenemen, en met grote gevolgen. Zo hebben E-commerce en M-commerce voor het sluiten van een groot aantal fysieke winkels gezorgd. Places.nl neemt u vandaag mee in de wereld van m-commerce.

Wat is m-commerce

M-commerce staat voor mobile commerce en is eigenlijk niets anders dan het handelen van bedrijven via smartphones en tablets. M-commerce kan via een 'app' of via een website welke speciaal is aangepast voor smartphones en tablets. Consumenten gebruiken steeds vaker hun smartphone of tablet om producten of diensten te vergelijken, kopen, zoeken of winkelpanden en openingstijden te zoeken. Eén derde van alle e-commerce transacties wordt via m-commerce gedaan.

Waarom m-commerce

Hoewel een grote groep consumenten volop gebruikt maakt van smartphones en tablets is er nog een te grote groep bedrijven die geen gebruik maakt van m-commerce. Eén derde van alle online aankopen wordt via m-commerce op de smartphone of tablet gedaan. Wanneer uw bedrijf weinig of niet gebruikt maakt van m-commerce valt er op dit gebied dus nog veel te halen.

M-commerce via Telefoonboek

Via de mobiele versie en Iphone App van Telefoonboek.nl en Openingstijden.com vinden dagelijks vele gebruikers een groot aantal bedrijven en personen in Nederland. Wilt u ook graag dat uw bedrijf beter bereikbaar via m-commerce is? Meld u dan gratis aan op places.nl en maak gebruik van onze diensten. Zo kunt u op onze pagina gratis verwijzen naar uw social media om uw bekendheid te vergroten. Ook bieden wij pakketten aan waarin het mogelijk is om uw website op onze pagina te vermelden. Wilt u meer informatie over een gratis account op Places.nl? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!