Places logo
Menu

Leer alles over de nieuwste ontwikkelingen in digital marketing

Leer alles over de nieuwste ontwikkelingen in digital marketing

Op donderdag 27 juni vindt Emerce Digital Marketing Live! plaats, een evenement in de Beurs van Berlage met het beste in digitale marketing. Het biedt jaarlijks een update van alle ontwikkelingen binnen online marketing, advertising en media. Er zijn sessies met grote merken en start-ups en is een geschikt evenement om te netwerken.

Emerce Digital Marketing Live!

Dit jaar staan er maar liefst 180 sprekers op het evenement. Deze sprekers variëren van bedrijven als ABN AMRO tot The Walt Disney Company. Daarnaast zijn er ook sprekers van CLUSE, Centraal Beheer, KLM, Artefact en De Nieuwe Zaak. Daarnaast worden er interactieve sessies gehouden die ingaan op vragen als 'Hoe bouw je digitaal een sterk merk?' en 'Simpele toepassing van data in de marketingfunnel'. Diverse thema's komen aan bod rondom digitale marketing. Thema's die dit jaar besproken worden in workshops en lezingen zijn voice marketing, influencer marketing, social media, data strategie, online video, growth hacking en virtual reality.

NIMA Marketing Day

Op donderdag 20 juni vindt de NIMA Marketing Day plaats in DeFabrique, Utrecht. Deze dag staat in het teken van marketing, communicatie en sales waarbij diverse sprekers vertellen over hun ervaringen. Er zijn onder andere sprekers van Miele Nederland, Pulitzer Amsterdam en TicketSwap aanwezig.

Savage Marketing

Vorige week vond de Savage Marketing plaats in Theater de Meervaart, Amsterdam. Op dit evenement komen alle aspecten van marketing samen en zijn er sprekers van Red Bull en grote merken als Netflix en Levi's. Het is vooral bedoeld om te netwerken.

Dergelijke evenementen bieden de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen marketing en om nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!