Places logo
Menu

Leer 31 mei meer over de laatste trends in digitale marketing op Digital Marketing Live!

Leer 31 mei meer over de laatste trends in digitale marketing op Digital Marketing Live!

Wilt u meer leren over online marketing, advertising en interactieve media? Houd dan 31 mei vrij in uw agenda, op die datum wordt namelijk het grootste evenement van de Benelux georganiseerd op dit gebied: Digital Marketing Live! Wat kunt u allemaal verwachten van deze zevende editie? Places Nieuws heeft het voor u uitgezocht.

Evenement

Tijdens Digital Marketing Live! georganiseerd door Emerce, zullen verschillende sprekers vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen binnen digitale marketing. Onderwerpen als digital strategy, de toekomst van digital brand communication, influencer marketing, neuromarketing en de complexe relatie tussen data en design zullen aan bod komen. Kortom, alles wat belangrijk is voor media-, advertising- en marketingprofessionals.

Sprekers

In totaal staan er meer dan 180 interessante sprekers op het programma. De sprekers belichten verschillende thema"s. Een van de sprekers is Martine van der Lee, Director Social Media bij KLM. Ze zal vertellen hoe KLM sociale media gebruikt om klanten te helpen. Daarnaast vertelt ze hoe kunstmatige intelligentie wordt ingezet om vragen van klanten sneller te beantwoorden zodat ze sneller een ticket kunnen boeken. Jacob van der Vlugt, social media-strateeg in het Van Gogh Museum zal iets vertellen over de innovatieve projecten die in het museum worden gebruikt om een brug te slaan tussen marketing, communicatie en PR. Een andere interessante spreker is Marie-Ange Vaessen, marketing manager bij Mars. Ze is verantwoordelijk voor brandmanagement en de ontwikkelingen van andere merken onder Mars. Ze zal vertellen hoe een slimme instagram tactiek tot een succesvolle en interactieve content-campagne kan leiden.

Thema"s

Er zijn nog veel andere interessante thema"s die deze dag worden besproken. Zoals de valkuilen en kansen van e-mailmarketing in 2018. Hoewel massamailing dood is, zit er volgens sommigen nog wel succes in doelgerichte en persoonlijke mailings. Er zal ook iets verteld worden over het kiezen van de juiste mediastrategie in retail. Want hoe kan een winkel tegenwoordig nog mensen naar een vestiging trekken? Er wordt uitgelegd via welke mediastrategie en mobiele locatiedata traffic-groei gerealiseerd kan worden.

Locatie en tickets

Het evenement zal plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Voor leden van Emerce is de entree gratis, andere liefhebbers kunnen een ticket kopen. De tickets voor deze editite zijn inmiddels al uitverkocht. Grijpt u er net naast? Dan is het een goed idee om er volgend jaar op tijd bij te zijn.

Foto: Pexels

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!