Places logo
Menu

Label uw LinkedIn-relaties

Label uw LinkedIn-relaties

LinkedIn biedt haar gebruikers de mogelijkheid om connecties van één of meerdere labels te voorzien. Dit zijn simpele trefwoorden om u te helpen met het organiseren en ordenen van uw connecties. LinkedIn heeft een aantal van relaties zelf al van een label voorzien, zoals ' vrienden' en 'partners'. Het is aan u om uw andere relaties van nuttige labels te voorzien. In deze blog legt Places.nl u uit wat u met labels kunt. Kijkt u mee?

Voordelen van labels toekennen

Labels zijn erg handig voor het onderhouden van relaties omdat u snel een overzicht kunt verkrijgen van de contacten in uw netwerk. U kunt groepen onderhouden op basis van bijvoorbeeld beroep, hobby's of werkgebied en zo nieuws, uitnodigingen en/of updates te versturen naar bepaalde groepen. Op die manier bereiken uw berichten de doelgroep waarvoor ze bedoeld zijn en kunt u gemakkelijk uw (zakelijke) relaties onderhouden. Daarnaast stelt het toekennen van labels u in staat om te zien welke beroepen oververtegenwoordigd of ondervertegenwoordigd zijn in uw netwerk en kunt u op basis daarvan uw netwerk uitbouwen en kwalitatief verbeteren.

Onderhoud uw relaties

Wanneer u besluit om actiever gebruik te gaan maken van de mogelijkheden die LinkedIn biedt voor het onderhouden van relaties, dan is dit meteen een mooie gelegenheid om uw netwerk op LinkedIn te screenen, contacten te verwijderen die niet in uw netwerk passen en nieuwe, nuttige relaties te bevestigen. U kunt, wanneer u als mkb'er een goed overzicht van uw netwerk heeft, gericht nieuwe business genereren.

Aan de slag met labels op LinkedIn

Klik in LinkedIn op 'connecties'; daar kunt u uw contacten sorteren op bijvoorbeeld achternaam. Door met uw muis over de verkorte profielen van uw contacten te bewegen, komt de optie 'label'/'tag' tevoorschijn. U kunt aanvinken welke labels u wilt aanbrengen bij een profiel. Mocht er een labelnaam ontbreken, dan kunt u die alsnog aanmaken.

Genereer nieuwe business via Telefoonboek.nl

Met uw gratis account op Places.nl kunt u als ondernemer uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Naast uw contactgegevens kunt u ook social media links invullen. Wanneer u een link naar uw LinkedIn-account toevoegt, wordt u beter door (potentiële) klanten gevonden en legt u gemakkelijk nieuwe relaties. Wilt u meer informatie over een gratis account op Places.nl? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!