Places logo
Menu

Koos.nl timmert flink aan de weg

Koos.nl timmert flink aan de weg

Op 20 december 2016 lanceerde Places haar nieuwste project: Koos.nl. Dit is hét portaal waar iedereen zijn of haar aanvraag voor een dienst kan indienen, waarna de aanvragen in de mailbox komen van de juiste bedrijven die zich aangemeld hebben. Inmiddels is er meer dan een maand verstreken en begint het nieuwe project haar eerste stappen op de markt te zetten. Luc van Oijen, manager van Koos.nl, geeft tekst en uitleg over de stand van zaken bij de nieuwste Places-telg.

Aanvragen

"Het balletje begint nu goed te rollen" vertelt Luc. "We zijn momenteel bezig met de rijscholen-pilot. De eerste rijscholen hebben zich inmiddels bij ons gemeld, en ook de eerste lesaanvragen zijn binnen. Het is nu aan ons om de eerste leerlingen in de lesauto te krijgen. Hiervoor benaderen wij nu actief rijscholen uit onze database die aansluiten op de plaats en wensen van een aanvraag. Vervolgens dienen deze rijscholen een scherp aanbod te doen aan de zoekende leerlingen. De verzadiging is nog lang niet in zicht, maar de eerste grote stappen zijn gezet."

Gegarandeerd offertes ontvangen

Bij Koos.nl worden nu ook twee extra opties ontwikkeld. Luc geeft uitleg: "Klanten die een aanvraag indienen bij Koos kunnen gaan kiezen voor de betaalde opties "Gegarandeerd offertes ontvangen" en voor "Binnen 48 uur gegarandeerd offertes ontvangen". De namen spreken voor zich: Koos.nl geeft tegen een kleine vergoeding de garantie dat men (al dan niet binnen 48 uur, afhankelijk van een meerprijs) minimaal drie offertes ontvangt. Zo kunnen ook de meer haastige aanvragen op de juiste manier worden afgehandeld."

Zonnig vooruitzicht

Al met al zien de vooruitzichten van Koos.nl er meer dan prima uit. "Op het moment zijn we de boel vooral verder aan het ontwikkelen en aan het testen. We hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk een hoop klanten en rijscholen van dienst kunnen zijn. Wanneer dat eenmaal loopt, kunnen we ook andere branches aan gaan schrijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat we over een tijdje al veel tevreden bedrijven en klanten hebben mogen helpen."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!