Places logo
Menu

Kaashandel in Alkmaar eerste Live Stream Store

Kaashandel in Alkmaar eerste Live Stream Store

Het is een vernieuwend concept, een fysieke winkel die online bezocht kan worden en waar consumenten via webcams kunnen zien wat er in de winkel gebeurt. Bij Kaan"s Kaashandel in Alkmaar is dat sinds woensdag 26 september het geval. Zo kunnen klanten online vragen stellen die op camera beantwoord worden door het personeel.

Online dienstverlening

De Live Stream Store in Alkmaar is in samenwerking met ABN AMRO ontwikkeld en wordt momenteel nog beschouwd als een experiment. In een tijd waar online niet meer weg te denken is, lijken er nieuwe mogelijkheden en kansen voor bedrijven zoals de kaasboer op de hoek. Het experiment met Kaan"s Kaashandel uit Alkmaar duurt vijf dagen en het bedrijf biedt tijdens deze dagen consumenten de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen door live mee te kijken. Zo kan men zien dat er klanten binnenkomen in de fysieke winkel, maar kunnen zij ook online kazen toevoegen aan een winkelmandje om meer informatie te krijgen en daadwerkelijk een bestelling te plaatsen. Door middel van dit experiment kan gekeken worden of een dergelijke formule succesvol is.

Best of both worlds

Voor veel fysieke winkels blijft het persoonlijke contact met klanten van groot belang en een aspect waarmee winkels zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Toch lijkt het bijna onmogelijk om geen online zichtbaarheid te hebben en is er op het online gebied veel concurrentie. Met een Live Stream Store kunnen winkels de voordelen van zowel offline als online bedrijfsvoering inzetten. Of het ook daadwerkelijk een succes is, moet nog blijken. Wel is duidelijk dat een voorbeeld als dit een inspiratie voor velen kan zijn en ondernemers aanspoort om na te denken over nieuwe kansen en innovaties.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!