Places logo
Menu

Internetdiensten overspoeld tijdens jaarwisseling: welke scoort het best?

Internetdiensten overspoeld tijdens jaarwisseling: welke scoort het best?

Tijdens de jaarwisseling wensen we elkaar klokslag twaalf uur traditiegetrouw een gelukkig nieuw jaar. Niet alleen offline gebeurt dat, we sturen ook massaal sms'jes en WhatsApp-berichten met de beste wensen. Het internetverkeer ligt vaak even plat op het moment dat er zoveel berichtjes tegelijkertijd worden gestuurd. Places Nieuws zocht voor je uit hoe internetdiensten beoordeeld worden en welke dienst het best beoordeeld wordt.

Reviews

In totaal zijn er 1131 reviews geschreven over internetdiensten met een gemiddelde van een 8,1. Het is dan ook geen verrassing dat het grote deel van de beoordelingen voldoende is (6,0 of hoger), namelijk 863 beoordelingen. Verder zijn er 268 beoordelingen onvoldoende (een cijfer lager dan een 6,0). Bij deze beoordelingen kan gekeken worden waar klanten negatief en positief over spreken.

Telefonische bereikbaarheid en transparantie

Kritiek is er vooral op de telefonische bereikbaarheid van internetdiensten. Het is lastig om contact op te nemen met sommige bedrijven en de communicatie laat in die gevallen te wensen over. Een ander verbeterpunt is de transparantie over prijzen. Niet nagekomen beloftes vormen ook een veel genoemd kritiekpunt.

De klant centraal

Het grootste aantal van de beoordelingen is positief. Vooral dat de klant centraal staat wordt gewaardeerd. Perfecte service is een veelgenoemde reden voor een goede beoordeling. Prijs vinden klanten ook belangrijk, evenals een kwalitatief goede website of internetverbinding. Ook houden ze van eenvoudige diensten: geen poespas, geen moeilijkheid, gewoon helder en duidelijk. Deskundig en behulpzaam personeel wordt ook gewaardeerd.

Top 5 best beoordeelde internetdiensten

Er is ook onderzocht welke bedrijven het beste beoordeeld zijn. De top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Offensive Servers uit Heemstede: 2.333 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7
  2. Henk Westerhof uit Assen: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7
  3. DataiD Nederland uit Vierlingsbeek: 153 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,5
  4. Peppix Benelux uit Zwolle: 100 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,7
  5. Dinodiscount uit Den Bosch: 222 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,6

Computers, internet en websites

Offensive Servers uit Heemstede is de onbetwiste nummer één. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verschillende internetdiensten. Henk Westerhof staat op de tweede plaats en houdt zich bezig met websitebeheer, het responsive maken van websites en SEO. Wie een computer wil kopen, kan bij DataiD in Vierlingsbeek terecht. Peppix Benelux is gespecialiseerd in websites, webwinkels, mail en telefonie, adverteren en drukwerk. Dinodiscount uit Den Bosch maakt de top 5 compleet en valt op bij consumenten vanwege de lage prijzen voor producten van goede kwaliteit.

De gegevens van de reviews zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Deze beoordelingen bestaan uit cijfers voor de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. De beoordelaar kan dit cijfer voorzien van een geschreven review, waarin de positief of negatieve ervaring wordt toegelicht. In de top 5 staan alleen bedrijven met ten minste 40 beoordelingen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!