Places logo
Menu

Interessante app ontwikkeld om tegelijkertijd muziek te luisteren met anderen

Interessante app ontwikkeld om tegelijkertijd muziek te luisteren met anderen

Muziek luisteren staat met stip op nummer één in het lijstje van de activiteiten die we het vaakst doen met onze telefoon. Een sociale bezigheid is dit niet, omdat we ons vaak afzonderen met hoofdtelefoons. Iedereen luistert zijn of haar eigen muziek, wat volgens de bedenkers van Playlist socialer zou kunnen. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe app.

Wat is het verschil met bestaande apps?

Bij bekende muziekplatformen als Apple Music en Spotify kun je een afspeellijst met elkaar delen. Ook bij Playlist kan dat, maar het verschil is dat je samen aan deze afspeellijsten kan werken. Zowel binnen als buiten je eigen netwerk kun je anderen vinden met dezelfde muzieksmaak waarmee je dit kunt doen. Het meest innovatieve aan de app is dat je met elkaar tegelijkertijd dezelfde muziek kunt luisteren in een groepschat.

Hoe werkt de app?

In de app kun je elkaar volgen en zie je de afspeellijsten van de mensen die je volgt in een feed. Dit doet een beetje denken aan Instagram, maar dan met de focus op muziek. Verder heeft de app een Discover-pagina, waar je nieuwe mensen kunt vinden of populaire chatsessies kunt vinden om aan deel te nemen.

Op het moment is deze app alleen door Apple-gebruikers in de Verenigde Staten te downloaden. Vind jij dat deze app naar Nederland moet komen?

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!