Places logo
Menu

In gesprek met... Rootjes Management en Advies

In gesprek met... Rootjes Management en Advies

Afgelopen week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Cees Rootjes over het ontstaan van zijn bedrijf "Rootjes Management en Advies" en zijn online vindbaarheid.

Cees Rootjes is erkend en geregistreerd mediator voor zakelijke geschillen. Daarnaast is hij een maatschappelijk betrokken ondernemer die belangeloos instellingen en/of verenigingen ondersteunt op bestuurlijk-juridisch gebied.

Opstartproces

Cees startte op 1 juli 2014 met zijn onderneming, en had als doel om interimopdrachten te vervullen voor de lokale overheid. Tussen 1975 en 2014 werkte hij namelijk voor diverse lokale overheden. Vorig jaar besloot Cees echter om niet langer opdrachten te doen bij de lokale overheid, maar zich meer te richten op ondersteunende diensten voor burgers en bedrijven. "Ik heb daartoe een aantal opleidingen gevolgd en ben nu zelfstandig bewindvoerder/budgetbeheerder/budgetcoach voor een landelijke organisatie in de regio Alkmaar".

Online vindbaarheid

Als Cees gevraagd wordt hoe hij gezorgd heeft voor online vindbaarheid van zijn onderneming, geeft hij aan dat hij onder meer een website heeft laten bouwen. "Klanten kunnen nu terecht op de website www.rootjesmanagementenadvies.nl." Ook is Rootjes Management en Advies actief op enkele socialmediakanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

Uitgebreide bedrijfsvermelding

Rootjes Management en Advies maakt gebruik van een uitgebreide bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl. Met het pakket Places Plus waar Cees toont hij zijn bedrijfslogo, afbeeldingen en zijn websitelink. Ook maakte Telefoonboek een videopresentatie en verschijnt Rootjes Management en Advies met een uitgelichte advertentie boven de reguliere zoekresultaten. Het contact met Telefoonboek omschrijft Cees als prettig.

Heeft u nog een tip voor collega-ondernemers?

"Zorg voor goede vindbaarheid en herkenbaarheid. Kijk goed naar je tarieven en vermeld geen vaste tarieven maar bepaal deze aan de hand van de - eventuele - opdracht. Probeer zo veel mogelijk hierin maatwerk te leveren."

Heeft u ook een uitgebreide bedrijfsvermelding en wilt u ook geïnterviewd worden voor 'In gesprek met..'? Meld u dan nu aan via info@places.nl!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!