Places logo
Menu

In gesprek met... Papier Hier

In gesprek met... Papier Hier

Afgelopen week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Guus over het ontstaan van zijn bedrijf "Papier Hier" en zijn online vindbaarheid. Guus werkt zijn hele leven al met papier. Zijn vader had een papierbedrijf waar papier werd verwerkt en dit bedrijf nam hij samen met zijn broers over van zijn vader. In 1979 is hij voor zichzelf begonnen met zijn eigen bedrijf dat zich specialiseert als afzetkanaal voor groothandels en fabrieken voor niet verkocht papier. Nu heeft Guus sinds 4 maanden een eigen papierwinkel geopend, genaamd "Papier Hier". Deze winkel is voortgekomen uit de wens die Guus hoorde vanuit de consument om een gespecialiseerde papierwinkel te hebben.

Het mooiste aan zijn bedrijf Papier Hier vindt Guus de vrijheid om te in- en verkopen en de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt. Iedere dag een mooie gok wagen om het goed te blijven doen, zorgt dat Guus iedere dag scherp blijft kijken naar zijn mogelijkheden. Daarnaast is het openen van een fysieke winkel is iets dat Guus ziet als een mooie kans om zichzelf in een net iets ander vakgebied te kunnen uitvinden.

Het opstarten van de winkel ging niet perse gemakkelijk. Guus is van huis uit geen winkelier en hij probeert hier dan ook zijn eigen invulling aan te geven. Ook is de doelgroep heel anders. Guus: " De consumenten verwachten er echt een mooi en goed verhaal bij en kopen het papier met een ander doel. Dit zorgt ervoor dat je je als bedrijf continu opnieuw moet uitvinden."

Online vindbaarheid
Momenteel adverteert Guus met Papier Hier alleen op Telefoonboek.nl en dat bevalt voorlopig prima. "Met een beperkt budget moet je je geld zinnig inzetten. Ik heb nu gekozen voor Telefoonboek.nl omdat dit het beste aanbod was." Voorlopig is Papier Hier ook nog niet op social media te vinden, maar in toekomst mogen we Facebook-, Twitter- en blogkanalen verwachten. "Als je eenmaal één socialmediakanaal begint, moet je eigenlijk gelijk alles aanpakken en het goed doen. Daar gaat tijd in zitten, vandaar dat het nu nog op de plank ligt."

Uitgebreide bedrijfsvermelding
Guus maakt gebruik van een uitgebreide vermelding op Telefoonboek.nl. Het Places Plus Pakket past momenteel het meest beste bij Guus. "Je moet natuurlijk ergens beginnen, dit pakket was op dit moment het best haalbare. Het zorgt voor het bereik waar ik naar zoek, voor het geld dat ik wil besteden. "

Guus heeft dan ook een duidelijke reden waarom hij uiteindelijk van de service van Places gebruik wil maken. "Alles is heel eenvoudig zelf in te stellen en aan te passen. Ik hoef er niemand voor in te huren of het over te laten aan een bedrijf. Zo bepaal ik zelf hoe ik erop sta." Over het contact tot nu toe met Places is Guus kort en krachtig: "vertrouwen. "Simpeler kan ik het niet zeggen, het voelt tot nu toe prima en ik wordt bij iedere vraag juist te woord gestaan."

Tip voor collega-ondernemers
Wanneer Guus om een tip voor ondernemers wordt gevraagd zegt Guus zonder enige twijfel: "Hard werken". Gewoon 3 jaar lang de armen uit de mouwen steken, heel hard werken en dan kijken wat je bereikt hebt. Direct lease-auto's en een duur mobieltje nemen is nergens voor nodig en bovendien maak je onnodig hoge kosten. Daarnaast moet je ook luisteren naar je klanten. Zij zorgen ervoor dat je bedrijf bestaat en wat zij van jou vragen, moet jij als bedrijf kunnen leveren."

Heeft u ook een uitgebreide bedrijfsvermelding en wilt u ook geïnterviewd worden voor "In gesprek met…"? Meld u dan nu aan via info@places.nl!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!