Places logo
Menu

In gesprek met... MYCrown

In gesprek met... MYCrown

Deze week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Martin de Rijke van MYCrown. Martin vertelde over het ontstaan van zijn bedrijf en de online vindbaarheid daarvan.

Het ontstaan van MYCrown

Toen Martin een dagje ging winkelen in Amsterdam met Yannick, een vriend van hem, ging het gesprek al gauw over toekomstplannen. Martin heeft altijd de droom gehad om een eigen onderneming te starten en Yannick, inmiddels zijn zakenpartner, heeft een passie voor mode. Het idee om een eigen kledinglijn te starten maakte beide mannen daarom zeer enthousiast. In december 2015 zijn ze er voor het eerst echt over na gaan denken en in juni 2016 hebben ze zich ingeschreven bij de KvK.

Nadat de inschrijving rond was, bestelden Martin en Yannick hun eerste t-shirts. De eerste lijn sloeg hard aan en alles was direct uitverkocht. Het succes was overweldigend. Niet alleen bekenden, maar ook veel onbekenden kochten shirts. Vanaf dat moment was MYCrown een succes.

Het bedrijfsleven bevalt Martin goed. "Het allerleukste aan het bedrijf is dat je bezig bent met een toekomst op te bouwen en geld te verdienen, terwijl je ook bezig bent met je passie. Het belangrijkste blijft dat iedereen enthousiast is, mensen zich geïnspireerd voelen en we een bijdrage leveren aan de wereld."

Online vindbaarheid

Martin zegt veel bezig te zijn met de online vindbaarheid van MYCrown. "We zijn direct begonnen met de webshop. Verder gebruiken we Facebook, Twitter, Instagram, SnapShop en YouTube, waarop wij waardevolle inhoud delen." Het YouTube-kanaal is nog een redelijk klein, maar Martin en Yannick zijn er druk mee bezig. Binnenkort begint MYCrown zelfs een eigen YouTube serie.

Martin heeft daarnaast gekozen voor een Places Plus Waardebon, omdat hij dankzij Telefoonboek.nl een betere vindbaarheid heeft. Dat was voor hem het belangrijkste argument om over te stappen naar een uitgebreide bedrijfsvermelding. Verder was Martin erg tevreden met de gang van zaken. "Telefoonboek.nl heeft hele enthousiaste medewerkers, ze helpen ons erg goed en zijn accuraat met reageren."

Heeft u nog een tip voor collega-ondernemers?

"Mijn grote tip is just do it. Ga gewoon keihard achter je dromen aan, laat je niet stoppen en geloof in jezelf. Yannick en ik sluiten heel goed op elkaar aan, omdat we elk onze eigen krachten hebben. Je bent goed in een klein gedeelte dus is het belangrijk om mensen om je heen te hebben waarmee je kunt sparren. Vooral het initiatief nemen en doorzetten is echt een must!"

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!