Places logo
Menu

In gesprek met... Welterusten Uw Nachtmode Specialist

In gesprek met... Welterusten Uw Nachtmode Specialist

Afgelopen week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Truzanne Vleugels over het ontstaan van haar bedrijf 'Welterusten Uw Nachtmode Specialist' en haar online vindbaarheid.

Welterusten Uw Nachtmode Specialist

Dat Truzanne een kapsalon over zou nemen was niet een wens die zij van jongs af aan al had. Truzanne was eveneens geen kapster. 'Ik had een goede baan en werkte voorheen bij de overheid.' Er ontstond een wisseling in haar baan, maar bij haar nieuwe baan zat zij niet helemaal op haar plek. 'En toen dacht ik: ik wil wat anders!' Op dat moment, in 2014, kon Truzanne een kapsalon overnemen en zo ontstond ook de gelegenheid om een nachtmodezaak over te nemen. Toen is Truzanne gaan informeren of de kapsalon verplaatst kon worden en het resultaat is er: Welterusten Uw Nachtmode Specialist, een kapsalon en nachtmode speciaalzaak voor jong en oud in een, bestaat volgende maand één jaar! Welterusten Uw Nachtmode Specialist ontvangt veel verschillende klanten door de locatie: het bedrijf bevindt zich in het Zuyderland Ziekenhuis in Sittard/Geleen. Truzanne ontvangt niet enkel mensen die een bezoek brengen aan het ziekenhuis, maar ook patiënten die verblijven op de verschillende afdelingen. Buiten pruiken is Welterusten Uw Nachtmode Specialist gespecialiseerd in hoofdbedekking en mutsen voor patiënten die een chemobehandeling ondergaan. Hiervoor komen veel mensen vanuit de ziekenhuizen in Maastricht en Heerlen. Truzanne reageert enthousiast: 'Er is altijd wat te doen!'Orchidee�n die de kapsalon van Welterusten uw Nachtmode specialist sieren.

Het opstartproces

In eerste instantie verliep het opstartproces van Welterusten Uw Nachtmode Specialist stroef. 'Men wilde mij geen geld beschikbaar stellen en dus moest ik het zelf bij elkaar sprokkelen. Maar het is me wel gelukt!' Toen het financiële gedeelte eenmaal op de rit was, ging de rest van het proces vanzelf. Op de vraag hoe Truzanne op het idee kwam om toch een kapsalon over te nemen ondanks dat zij geen kapster was, geeft zij aan: 'Mensen kwamen vaak bij mij langs voor advies over het model en de kleur. Blijkbaar trek ik daar veel mensen door.'

Online vindbaarheid

De promotie en het vergroten van de vindbaarheid van Welterusten Uw Nachtmode Specialist ging erg vlug volgens Truzanne. Via de televisieschermen en de folders in het ziekenhuis werd het bedrijf al snel bekend. Ook ging zij aan de slag met een website. 'Ik ontving al snel veel mensen uit de steden in de omgeving.' Een greep uit het assortiment van Welterusten uw nachtmode specialist.

Welterusten Uw Nachtmode Specialist maakt gebruik van een uitgebreide bedrijfsvermelding

Op internet ging Truzanne eveneens aan de slag met een van de advertentiepakketten van Telefoonboek.nl: het Places Plus pakket. 'Ik ging op zoek naar mijn eigen bedrijf op internet. Kunnen ze mijn telefoonnummer vinden? En zo kwam ik direct bij Telefoonboek.nl uit. Ik kreeg op dat moment een aanbieding om een van de pakketten te proberen.' De service ervaart zij als zeer prettig. 'Places biedt mij veel hulp aan.' Het Places Plus pakket biedt Truzanne de mogelijkheid om verschillende gegevens van Welterusten Uw Nachtmode Specialist te presenteren. Zo presenteert Truzanne, naast de contactgegevens van het bedrijf, ook het bedrijfslogo en foto's. Daarnaast staat er een extra advertentie ingesteld voor haar doelgroep. Het Places Plus pakket biedt haar eveneens de mogelijkheid om een videopresentatie te laten maken en gebruik te maken van de reviewpagina. Hierdoor wordt de online vindbaarheid van Welterusten Uw Nachtmode Specialist verder gestimuleerd.

Tip voor collega ondernemers

Wanneer Truzanne om een tip voor ondernemers gevraagd wordt zegt ze direct: 'Niet bang zijn, gewoon durven doen. Maak je dromen waar!' Heeft u ook een uitgebreide bedrijfsvermelding en wilt u ook geïnterviewd worden voor 'In gesprek met...'? Meld u dan nu aan via info@places.nl!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!