Places logo
Menu

In gesprek met Schoonheidssalon Butterfly

In gesprek met Schoonheidssalon Butterfly

Iedere week gaat Telefoonboek.nl in gesprek met een bedrijf over haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Deze week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Mariska Haasnoot, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Schoonheidssalon Butterfly.

Wat doet u allemaal voor uw online vindbaarheid?

Mariska Haasnoot (23) wist het van jongs af aan zeker: een eigen bedrijf en dan het liefst in de uiterlijke verzorging. Na de nodige opleidingen en veel werkervaring te hebben opgedaan opende Mariska anderhalf jaar geleden Schoonheidssalon Butterfly in Rijnsburg. "Uiterlijke verzorging is echt mijn passie. Daarom ervaar ik mijn werk meer als hobby. Mijn ultieme voldoening is als klanten ontspannen en met een lach mijn schoonheidssalon verlaten. Zodra nieuwe klanten bij mij voor een schoonheidsbehandeling komen, vraag ik hoe ze mij gevonden hebben. Bijna altijd zeggen ze dat ze mij via internet, mijn website of mijn Facebook-pagina gevonden hebben. Zo geef ik via Facebook elke maand een gratis behandeling weg aan mensen die krap bij kas zitten. Dit werkt goed voor mijn (online) naamsbekendheid. Naast mijn uitgebreide bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl zijn dit de manieren waarop ik werk aan mijn online vindbaarheid."

Wat doet Telefoonboek.nl precies voor u?

"Mede door mijn uitgebreide bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl is Schoonheidssalon Butterfly niet alleen goed vindbaar in Rijnsburg, maar ook in de grotere aangrenzende plaatsen, zoals Leiden, Katwijk en Oegstgeest. Op deze manier val ik op tussen de concurrerende schoonheidssalons in deze plaatsnamen en kan ik mijn klantenkring uitbreiden."

Waarom adverteert u online bij Telefoonboek.nl?

Mariska Haasnoot is al voor het tweede jaar klant met haar bedrijf Schoonheidssalon Butterfly. Sinds april maakt zij gebruik van het advertentiepakket Places Plus: "Het is niet alleen belangrijk dat ik in bepaalde plaatsen goed vindbaar ben. Ook zijn de woorden waar mensen op zoeken voor mij belangrijk. Telefoonboek heeft mij hierbij geholpen en relevante zoekwoorden voor mij ingesteld. Het gaat verder zijn gangetje en daar ben ik tevreden over." Schoonheidssalon Butterfly heeft tevens een deal op Beste.nl. Op vertoon van de Beste-coupon ontvangt u een absolute huidverbetering van € 98 voor € 49 bij Schoonheidssalon Butterfly.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!