Places logo
Menu

In gesprek met... Dierenspeciaalzaak Smolenaers

In gesprek met... Dierenspeciaalzaak Smolenaers

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Theo Smolenaers van Dierenspeciaalzaak Smolenaers over zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Dierenspeciaalzaak Smolenaers in Weert is een detailhandel in kleine dieren, diervoeders en dierenbenodigdheden zoals ook te zien is op de website. De dierenspeciaalzaak biedt een totaalpakket voor huisdieren, van voeding tot huisvesting.

Ontstaan Dierenspeciaalzaak Smolenaers

HoeDierenspeciaalzaak Smolenaers tot stand is gekomen? Dieren zijn altijd Theo's grootste passie en hobby geweest.Sinds november 1996 is Dierenspeciaalzaak Smolenaers in Weert een feit. 'Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt'. Theo is al zijn hele leven met dieren in de weer, hierdoor heeft hij veel praktijkervaring opgedaan. 'Ik wil deze ervaring met andere mensen delen om zo het welzijn van dieren te verbeteren, zodat huisdieren, maar ook zeker hun baasjes een leuk leven samen kunnen hebben.' De winkel van Theo bestaat dit jaar 18 jaar en gaat mee met de tijd. Gedegen advies, service en kwaliteit staan bij Dierenspeciaalzaak Smolenaers hoog in het vaandel.

Webshop

Ondanks dat Dierenspeciaalzaak Smolenaers een buurtfunctie heeft en veel vaste klanten heeft, vindt Theo het erg belangrijk om online actief te blijven waardoor zijn dierenspeciaalzaak goed gevonden wordt. Zo is Theo met zijn zaak actief op Facebook en Twitter, en opende hij onlangs een webshop. Een webshop is volgens Theo belangrijk omdat online verkoop steeds populairder wordt. 'Bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst worden, verzenden wij nog dezelfde dag.' In de webwinkel biedt Dierenspeciaalzaak Smolenaers voor bijna elk dier de juiste producten aan, het aanbod is erg divers.

Online vindbaarheid

De online activiteiten van Theo beperken zich niet tot social media en een webwinkel, daarnaast koos hij namelijk voor een Places Plus advertentiepakketop Places.nl. 'Ik heb gekozen voor het Places Plus advertentiepakket om mijn bedrijf goed te presenteren op het internet en om de vindbaarheid te vergroten. Met Telefoonboek.nl maak je een goede start om online vindbaar te worden. Wij worden via Telefoonboek.nl vaak gevonden.'

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!