Places logo
Menu

In gesprek met... Al Hayat Dance

In gesprek met... Al Hayat Dance

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Ingrid Sabajo van Al Hayat Dance over haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Al Hayat specialiseert zich in het geven van dansworkshops, danscursussen, dansoptredens en het organiseren van bijzondere dans- en culturele reizen.

Hoe is Al Hayat ontstaan?

Een jaar geleden heeft Ingrid Al Hayat opgericht. Na zes jaar lang een dansschool gerund te hebben in de Verenigde Arabische Emiraten, is zij weer terug in Nederland. Ingrid heeft inmiddels 25 jaar ervaring als dansdocente. Met deze kennis en ervaring richtte zij 1 jaar geleden Al Hayat op om zo haar passie en liefde voor dans te kunnen delen. Zo geeft ze bijvoorbeeld buikdanslessen aan zowel beginnende als ervaren dansers. 'Buikdansen is naast dat het erg leuk is, een complete work out!'.

Ingrid gaf haar bedrijf de naam Al Hayat. Wat betekent dat eigenlijk? 'Al Hayat' betekent 'het leven' in het Arabisch en dat is precies wat dansen voor mij inhoudt'. Ingrid gaf al eerder vanuit deze passie danslessen in Enschede, daarna is zij Al Hayat op de markt gaan zetten.

blog-igm4

Hoe denkt u over online vindbaarheid?

Het is volgens Ingrid noodzakelijk om online goed vindbaar te zijn omdat ons sociale leven zich tegenwoordig grotendeels online afspeelt. 'En voornamelijk in mijn branche is het daarom erg belangrijk om online goed zichtbaar te zijn, zodat mijn bereikbaarheid en bekendheid zowel lokaal als nationaal steeds groter worden.' Zo maakt Al Hayat veel gebruik van Facebook om haar potentiële klanten online te benaderen. Naast online activiteiten vergroot Ingrid haar bekendheid via flyers, e-mails en het organiseren van danslessen, workshops en evenementen. Ook biedt zij bijvoorbeeld gratis proeflessen aan. 'Maar de meeste mensen bereik ik door middel van mijn Facebook en website.'

Waarom heeft u voor Telefoonboek.nl gekozen?

Om haar doelgroep te bereiken en Al Hayat meer bekendheid te geven, nam Ingrid op Telefoonboek.nl een uitgebreide vermelding, namelijk het Pakket Places Plus. 'De service van Telefoonboek is geweldig en ik hoop dat ik door mijn uitgebreide vermelding meer klanten en bekendheid krijg.'

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!