Places logo
Menu

Het bedrijf van de maand jaaroverzicht

Het bedrijf van de maand jaaroverzicht

Iedere maand interviewen we een MKB-bedrijf met een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl. We geven het bedrijf even extra aandacht. Het verhaal van één bedrijf kan u als ondernemer namelijk inzicht geven in de mogelijkheden rondom uw onderneming. Omdat het einde van 2013 nadert, hebben wij voor u nog even alle bedrijven van de maand op een rij gezet in dit jaaroverzicht.

Februari 2013: Dynamis Schoonmaakorganisatie

logo1

Dynamis Schoonmaakorganisatie uit Bemmel is een uniek schoonmaakbedrijf, dat fungeert onder het motto 'Dynamis werkt verfrissend!' Dynamis werkt in Bemmel en omgeving en zorgt voor de schoonmaak van bedrijven, het verwijderen van graffiti en het reinigen van gevels.

Het verhaal

Telefoonboek heeft met veel plezier mogen luisteren naar het verhaal van Peter van Remmen, die geheel zelfstandig zijn eigen onderneming heeft gestart. Hierbij is het begonnen in een busje met emmers en sponzen en uitgegroeid tot een groot zelfstandig bedrijf met 10 werknemers in dienst. De persoonlijke benadering van Dynamis onderscheidt dit bedrijf van andere MKB-bedrijven in de branche. De aspecten die een bedrijf uniek en onderscheidend maken zijn erg belangrijk in een bedrijfsvermelding!

Telefoonboek en Dynamis Schoonmaakorganisatie

De voordelen van het adverteren van Telefoonboek.nl vindt Peter van Remmen van Dynamis dat het servicegericht, tijdbesparend en klantvriendelijk is en dat het goed is voor de online vindbaarheid natuurlijk.

Maart 2013: 4-Locks B.V.

logo2

4-Locks B.V. is een beveiligingsspecialist, en houdt zich bezig met het vervangen en herstellen van sloten. 4-Locks B.V. is werkzaam in de omgeving van Haarlem, waar zij ook een speciaalzaak hebben. 4-Locks is in staat alle soorten sleutels te maken, waarbij zij contact hebben met de beste en grootste leveranciers.

Het verhaal

Begonnen als eenmanszaak, uitgegroeid tot beveiligingsspecialist! Dat is het verhaal van 4-Locks B.V. 4-Locks B.V. is een beveiligingsspecialist in de brede zin van het woord. De sloten van 4-Locks B.V. zijn tevens in het bezit van politiekeurmerk en dus inbraakvrij. Pierre Duindam, de eigenaar van 4-Locks B.V., is hier dan ook erg trots op. Hij geeft dan ook aan dat 4-Locks B.V. zich onderscheidt van andere bedrijven, door de service die zij bieden. Dit maakt 4-Locks uniek!

Samenwerking tussen Telefoonboek en 4-Locks B.V.

4-Locks ervaart in de samenwerking met Telefoonboek.nl vooral plezier dat er een vertrouwd contactpersoon is waar je met al je vragen terecht kunt. Ook is hij tevreden dat wijzigingen snel en accuraat doorgevoerd worden. 4-Locks heeft nog een laatste advies voor ondernemend Nederland, namelijk om niet te huiverig te zijn om te investeren in online marketing!

April 2013: Lathouwers Den Bosch B.V.

logo3

Lathouwers B.V. uit den Bosch is een gespecialiseerde autodealer met Opel en Chevrolet dealerschap. Bij hen kunt u terecht voor de verkoop en het onderhoud van uw Opel of Chevrolet. Van reparatie, onderhoud en leasing tot verzekeren en financieringen. Lathouwers Den Bosch B.V. heeft inmiddels drie vestigingen en werkt samen met verschillende professionele organisaties in de autobranche.

Het verhaal

Lathouwers Den Bosch B.V. heeft een unieke historie, aangezien ze begonnen zijn als zadel- en koetsenmakerij en zijn uitgegroeid tot autodealer. Hierbij werkte ze samen met de Amerikaanse autofabrikant General Motors. Lathouwers Den Bosch B.V. bezitten grote expertise op het gebied van Opel en Chevrolet, maar weten tegelijkertijd een persoonlijke aanpak te behouden. Ook kunt als klant gerust doorwerken op uw laptop of een kopje koffie drinken in de 'Lathouwers Den Bosch kroeg'! Zowel offline als online werkt Lathouwers Den Bosch aan het klantencontact.

Telefoonboek en Lathouwers Den Bosch

Een van de belangrijkste redenen voor Lathouwers Den Bosch om met Telefoonboek in zee te gaan, is de groeiende aandacht door heel Nederland voor zijn bedrijf. Goed online profileren en vindbaar zijn is belangrijk en hier zorgt de goede SEO content van Telefoonboek.nl voor!

Mei 2013: Wijnhandel Nijsinklogo4

Wijnhandel Nijsink uit Hendrik Ido Ambacht heeft een van de grootste online assortimenten in wijnen. Dit bedrijf is door mond-tot-mond reclame uiteindelijk ook online uitgegroeid en verkoopt inmiddels door het hele land en zelfs in België.

Het verhaal

Wijnhandel Nijsink is klantgericht, biedt snelle levering en is een bedrijf vol passie voor wijnen. De eigenaar van dit bedrijf vertelt Telefoonboek.nl dat hij altijd al een voorliefde had voor lekker eten en lekkere wijnen en dat deze hobby zijn beroep is geworden. De webwinkel werkt erg makkelijk en biedt iedere wijnliefhebber de wijn die hij of zij zoekt. Dit kan in 4 muisklikken en zonder een account aan te maken. Daarnaast blijft het assortiment vernieuwen!

Telefoonboek en Wijnhandel Nijsink

Wijnhandel Nijsink werkt graag samen met Telefoonboek vanwege de behulpzame medewerkers en het prettige, persoonlijke contact. Bij alle online ervaring die dit bedrijf al heeft komt Telefoonboek.nl goed uit de verf!

September 2013: SkinWorks BeautyCenter logo5

Skinworks BeautyCenter in 's-Gravenzande is een specialistische schoonheidssalon voor verschillende soorten huidbehandelingen voor de verzorging en tegen de veroudering van de huid. Tevens richten zij zich op het laseren van pigmentvlekken, definitief ontharen en acnébehandelingen.

Het verhaal

Ondernemer Josine Voskamp is geheel zelfstandig en op kleine schaal haar bedrijf begonnen. Waar zij het in het begin moest hebben van mond-tot-mond reclame, is zij nu landelijk online vindbaar. Specialisme en expertise kenmerken SkinWorks, maar naast de huidbehandelingen biedt SkinWorks ook extra services om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Zij zijn uniek door de betrokkenheid bij de klant en bieden introductiebehandelingen, huidscans en make-up voor bruiloften. Ook hebben zij samen gewerkt met rtl-4 programma 'Life is Beautiful'.

Telefoonboek en SkinWorks BeautyCenter

Vooral online vindbaarheid en goede service zijn voor SkinWorks BeautyCenter erg belangrijk. Als laatste tip geeft Josine Voskamp nieuwe bedrijven nog mee dat het belangrijk is om je eigen weg te gaan als ondernemer, maar blijf wel netwerken en wees service gericht!

Oktober 2013: Abcouder Taxicentralelogo6

Abcouder Taxicentrale is een exclusief taxibedrijf uit Abcoude. Dit taxibedrijf speelt erg goed in op de behoeften van de klant. Het bedrijf werkt zowel onder de naam 'Abcouder Taxicentrale' als onder 'VipXL Taxi Service', om aan te tonen dat zij zowel in Abcoude als ook in de wijde omgeving werkzaam zijn!

Het verhaal

Bedrijfseigenaar Jacco Dol tipt alle MKB'ers met de opmerking: 'het geheim zit hem in klantvriendelijkheid. Tegenwoordig vergeten veel bedrijven dat'. Deze klantvriendelijkheid biedt Abcouder Taxicentrale door geheel gericht te zijn op service. Zij zijn een betrouwbaar taxibedrijf, waardoor klanten vaak terugkomen. Ook zijn hun auto's gericht op service, deze zijn namelijk wat luxer dan reguliere taxi's. Zo biedt Abcouder Taxicentrale haar klanten extra service en comfort. Een ander mooi gegeven van dit bedrijf is dat de gehele familie meewerkt aan het bedrijf, tot wel drie generaties!

Telefoonboek en Abcouder Taxicentrale

De grote voordelen van Telefoonboek zijn voor Abcouder Taxicentrale de bijzonder goede online vindbaarheid in verschillende zoekmachines waaronder Google. De concurrentie met andere taxibedrijven wordt dankzij Telefoonboek.nl meteen aangepakt en Abcouder Taxicentrale kan zo haar doelgroep beter bereiken.

November 2013: Allround Fotografie

logo7

Allround Fotografie is eenvooruitstrevend fotografiebedrijf. Allround Fotografie heeft veel ervaring met gezinsportretten, bruiloften, onroerend goed en bedrijfsreportages. Eduard de Boer, eigenaar van het bedrijf, is daarnaast ook werkzaam als Google Bedrijfsfotograaf. Als Google Bedrijfsfotograaf maakt hij bedrijfspanorama's.

Het verhaal

Eduard de Boer interesseerde zich op hele jonge leeftijd al voor de fotografie. Ook motorsport was een grote hobby van hem. In 2003 besloot hij deze twee hobby's samen te voegen tot het bedrijf MotoFotoService, waarbij Eduard de Boer foto's maakte en verkocht voor de motorsport. Toen er te veel concurrentie kwam voor dit format, besloot hij samen met zijn vrouw het breed georiënteerde fotobedrijf Allround Fotografie op te starten. Eduard is gek op vooruitgang, nieuwe gadgets en nieuwe tools. Zo maakt hij tegenwoordig foto's als Google Bedrijfsfotograaf en verdiept hij zich graag in online marketing.

Telefoonboek en Allround Fotografie

Allround Fotografie vindt het belangrijk om goed gevonden te worden in Google, maar ook goed getoond te worden. Allround Fotografie heeft ervaren dat Telefoonboek.nl over een grote database beschikt met veel betrouwbare gegevens.

December 2013: Miranda uw hondenkapsterlogo8

Miranda uw hondenkapster is een trimsalon voor honden en katten. Miranda uw hondenkapster behandelt alle soorten en maten honden en katten en geeft de klant ook graag advies over hun huisdier.

Het verhaal

Miranda de Ridder, eigenaresse van Miranda uw hondenkapster, is als sinds 1988 werkzaam als hondentrimster. In 2012 besloot ze om met haar jarenlange ervaring haar eigen zaak te beginnen. Haar klantenkring ontstond snel, omdat ze al veel mensen kende vanuit haar verleden als hondentrimster. Mond-tot-mondreclame zorgde ervoor dat haar klantenkring snel uitbreidde. Miranda de ridder geeft aan dat een goed netwerk erg belangrijk is. Ook blijft ze zichzelf ontwikkelen door middel van bijeenkomsten en workshops, zodat ze de beste service kan bieden aan haar klanten.

Telefoonboek en Miranda uw hondenkapster

Miranda uw hondenkapster heeft een website en een bedrijfsvermelding bij Telefoonboek.nl, omdat ze het belangrijk vindt dat het bedrijf online goed te vinden is met de juiste informatie. Met een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl is in een keer alles voor het bedrijf geregeld. Zo hoeft ze niet dagelijks tijd en aandacht te besteden aan social media of online marketing, maar is het bedrijf wel online zichtbaar op een professionele manier.

Schuilt er achter uw bedrijf ook een mooi verhaal en zou u dat graag in 2014 willen vertellen? Neem dan contact met ons op via 024 - 3555 299 of info@telefoonboek.nl en vraag naar de voorwaarden.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!