Places logo
Menu

Growth hacking: een forse groei in korte tijd

Growth hacking: een forse groei in korte tijd

Growth hacking is een nieuwe trend in de wereld van ondernemingen. Bij het inschakelen van Growth Hacking wordt er puur gericht op het groeien van uw bedrijf. Aangezien groei een groot onderdeel is van een goedlopende onderneming is het wellicht interessant om hier eens naar te kijken. Places.nl zocht voor u uit wat growth hacking nou precies is.

Uw bedrijf laten groeien met growth hacking

Het laten groeien van een bedrijf behoort bij meerdere functies. Een "growth hacker" focust zich enkel op de aspecten die gericht zijn op de groei van het bedrijf. Bij growth hacking wordt door middel van kennis over producten en distributie een plan opgesteld om een bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien. Vaak zijn dit kleine, online bedrijven. Hier worden er tegenwoordig veel van opgericht en groei is voor hen een belangrijk onderdeel om te blijven bestaan.

Verschillen tussen growth hacking en marketing

Het werk van een medewerker growth hacking wordt vaak vergeleken met die van een marketeer. Echter is er sprake van grote verschillen, bij growth hacking ligt de focus puur op het groter maken van een bedrijf. Marketing heeft natuurlijk ook de groei van een bedrijf als doel, maar ook andere doelen zoals het verhogen van de klanttevredenheid en het positioneren van een product op de gewenste manier. Bij growth hacking worden deze laatste twee doelen achterwege gelaten.

Handig voor zowel startups als voor grotere organisaties

Growth hacking is zeker iets om als nieuw bedrijf in te investeren. Het zorgt voor de groei van uw bedrijf en een zeker bestaan. Het is een trend die momenteel nog bezich is met het ontwikkelen van zichzelf. Momenteel wordt er door growth hacking-afdelingen nog veel onderzoeken gedaan maar de uitzichten zijn goed.

Adverteren via Places

Aandacht voor uw website is natuurlijk op elke manier goed. Via Places kunt u een gratis bedrijfsvermelding aanvragen, hiermee bent u vindbaar op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl. Meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 024-8200617, wij vertellen u graag meer!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!