Places logo
Menu

Gelijk goed op weg met uw eigen bedrijf

Gelijk goed op weg met uw eigen bedrijf

Het begint met een leuk idee, een gat in de markt. Vervolgens besluit u om de grote stap te wagen: een eigen bedrijf op te richten. Als starter kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien en zoveel mogelijk uit de eerste tijd als ondernemer te halen. Places.nl geeft u een aantal tips om zo goed mogelijk die eerste tijd door te komen.

Schrijf uw bedrijf in bij de Kamer van Koophandel

Het is in Nederland verplicht om iedere vorm van een bedrijf dat u bezit aan te melden bij de Kamer van Koophandel (KvK). Zij verzamelen een overzicht van alle bedrijven in Nederland, maar dat is niet het enige waarvoor de KvK handig kan zijn. Zo organiseert de KvK allerlei trainingen voor startende ondernemers en zzp"ers. Ook voor praktisch advies over welke rechtsvorm (een eenmanszaak, BV of toch maar een vof) kunt u bij de KvK terecht. Klik hier voor een overzicht van handige trainingen voor starters bij u in de buurt.

Zorg voor een goede online vindbaarheid

Het is belangrijk dat uw bedrijf goed vindbaar is voor potentiële klanten. Wat u bijvoorbeeld kunt doen om goed vindbaar te zijn is een gratis profiel aan te maken op Places.nl. Door uw inschrijving in de Kamer van Koophandel wordt u bijna altijd direct opgenomen in de database van Places.nl. Door zoveel mogelijk contactgegevens toe te voegen, bent u goed bereikbaar en kunnen potentiële klanten uw bedrijf sneller vinden. Meer informatie over Places.nl? Die vindt u hier. Ook kunt u via Places.nl uw website professioneel én goedkoop laten maken. Deze relatief nieuwe service zorgt ervoor dat u snel een professionele website hebt die op alle apparaten even goed zichtbaar is. Meer informatie vindt u hier.

Wees goed bereikbaar

Om genoeg potentiële klanten aan te kunnen trekken, is het belangrijk dat u telefonisch goed bereikbaar bent. Uit onderzoek van Places.nl blijkt dat zeker een vierde van de potentiële klanten niet nogmaals proberen een bedrijf te bereiken dat zij telefonisch niet konden bereiken. Places.nl begrijpt als geen ander dat u niet 24/7 achter de telefoon kunt zitten. Onze telefonistes kunnen dat wel. U kunt de Places Antwoordservice inschakelen om ervoor te zorgen dat u altijd bereikbaar bent. Onze telefonistes nemen de telefoon op zoals u dat wilt en kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf altijd bereikbaar is. De eerste maand is zelfs helemaal gratis. Voor meer informatie over de Places Antwoordservice kunt u hier terecht.

Bent u enthousiast geworden en wilt u Places Websites of de Places Antwoordservice afsluiten of daar meer informatie over onze diensten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 024-3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!