Places logo
Menu

Ervaar het gemak van de Places Antwoordservice

Ervaar het gemak van de Places Antwoordservice

Telefonisch contact met (potentiële) klanten is zeer waardevol. Een gemist telefoontje is een gemiste kans voor u als ondernemer. Places Antwoordservice neemt de telefoon voor u aan als u daar zelf niet toe in staat bent. Dankzij de persoonlijke telefoonservice van Places bent u 24/7 bereikbaar, dus ook in de avonduren, in het weekend én op feestdagen.

Notificatie naar de juiste persoon

Dankzij een persoonlijk script wordt de telefoon voor u aangenomen zoals u dat wilt. Als een klant belt voor een specifieke medewerker, dan zal de telefoniste het aangenomen bericht doorsturen naar deze medewerker. Na het gesprek ontvangt uw werknemer direct een e-mailbericht met de contactgegevens van de klant. Alle gespreksnotificaties zullen bovendien altijd naar u als hoofdgebruiker van het Places-account gestuurd worden. Zo bereikt een belangrijk bericht snel en gemakkelijk de juiste persoon binnen uw onderneming.

Direct doorverbinden binnen uw bedrijf

Natuurlijk zijn we altijd bezig om de antwoordservice te optimaliseren. Kortgeleden is met succes de mogelijkheid om door te verbinden binnen het bedrijf geïntroduceerd. Dankzij deze functie kunnen onze telefonistes een telefoontje voor u aannemen en de klant doorschakelen naar de juiste persoon of afdeling. Daarnaast kan er een bericht achtergelaten worden. Indien uw werknemer in gesprek is, gaan de gegevens dus niet verloren en zal de klant gewoon teruggebeld worden.

Ervaar Places Antwoordservice met een voorbeeldgesprek

Wilt u zelf ervaren wij de telefoon voor u opnemen? Voor een voorbeeldgesprek kunt u bellen naar 024-2031007. U zal een van onze telefonistes aan de telefoon krijgen die opneemt volgens de gebruikelijke wijze waarop een antwoordservice afgehandeld wordt, zodat u zelf kunt ervaren hoe onze dienst werkt. Om u kennis te laten maken met Places Antwoordservice, biedt Places.nl u de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis proefpakket. Gedurende 30 dagen kunt u dan kosteloos gebruik maken van deze dienst. Als ondernemer kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de Antwoordservice Advieslijn via 024-3506953. Onze medewerkers kunnen u via deze specifieke lijn meer informatie geven over de Antwoordservice en al uw vragen telefonisch beantwoorden.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!