Places logo
Menu

Een snelle kick start voor uw onderneming met Places

Een snelle kick start voor uw onderneming met Places

Als startende ondernemer wilt u graag in korte tijd zoveel mogelijk resultaten boeken. Ook als uw bedrijf al langer bestaat, maar u zich online nog niet actief heeft gepresenteerd kan de nieuwe wereld van online marketing een lastige zijn. In deze blog geeft Places.nl u een snelle kick start.

Contactgegevens binnen handbereik

Natuurlijk wilt u graag dat uw klant contact met u opneemt. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan als u uw klant niet uw juiste contactgegevens presenteert. Door gebruik te maken van een gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl bereikt u 6,6 miljoen potentiële klanten die op zoek zijn naar uw bedrijf.

Wilt u niet alleen gevonden worden maar ook opvallen tussen uw concurrenten? Met een advertentie via Places zorgt u ervoor dat de klanten uw adres en telefoonnummer in één klik vinden. U verschijnt direct boven de overige zoekresultaten en vergroot zo de kans dat een klant contact met u opneemt.

Telefonische bereikbaarheid

Places.nl biedt u ook de mogelijkheid om beter bereikbaar te blijven. Met de antwoordservice van Places hoeft u nooit meer een telefoontje te missen. Uw telefoon wordt voor u aangenomen, 24/7. Places Antwoordservice zorgt ervoor dat de klant dichtbij blijft en persoonlijk contact heeft, ook al krijgen ze u niet direct te spreken. Bent u te allen tijde bereikbaar voor uw klant, dan wekt u bovendien een betrouwbare indruk.

Altijd telefonisch bereikbaar zijn heeft ook voor u voordelen. Uw klant stapt immers minder snel over naar uw concurrent, en aan de hand van de gesprekssamenvatting die u van Places ontvangt kunt u direct actie ondernemen wanneer het u uitkomt. Zo bent u geen kostbare tijd kwijt aan het aannemen van telefoontjes maar kunt u uw tijd besteden aan dringende zaken.

Probeer het direct uit

Beter vindbaar zijn hoeft niet ingewikkeld te zijn! Een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl heeft u al binnen 5 minuten aangemaakt. Ook kunt u nu gemakkelijk uw telefonische bereikbaarheid vergroten. Vraag gratis een proefpakket Places Antwoordservice aan en ervaar geheel vrijblijvend 30 dagen lang optimale telefonische bereikbaarheid.

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice op 024-3555299. We helpen u graag razendsnel van start te gaan!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!