Places logo
Menu

Economische groei in Overijssel: welke bedrijven worden het best beoordeeld?

Economische groei in Overijssel: welke bedrijven worden het best beoordeeld?

Overijssel behoort met haar 1,14 miljoen inwoners tot de zeven grootste provincies van Nederland. Volgens ING groeit Overijssel op economisch gebied harder dan heel Nederland. Zo komt de economische groei in 2018 naar verwachting uit op 2,7 procent. Bovendien daalt de gemiddelde werkloosheid in Overijssel sneller dan landelijk, naar 3,6 procent. Het lijkt dus goed te gaan met het bedrijfsleven in de provincie. Tijd om meer inzicht te krijgen in deze bedrijven. Want welke bedrijven in Overijssel worden door consumenten het beste beoordeeld?

Onderzoek Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen naast het vinden van contactinformatie van bedrijven ook op de website terecht om bedrijven te beoordelen en te zien hoe het door anderen beoordeeld wordt. Een beoordeling bestaat uit een cijfer van 1 tot 10 op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie beoordelingen vormen samen een gemiddeld cijfer. Op basis van deze gemiddelden is een top vijf opgesteld. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben gekregen.

Ratings Overijssel

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is het beste bedrijf in Overijssel softwarebedrijf Dopit Media. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met web development, 2D & 3D design, Search Engine Optimization (SEO) en App Store Optimization (ASO). Dropit Media staat niet voor niets op de eerste plaats, het bedrijf krijgt namelijk op basis van 283 verschillende beoordelingen gemiddeld een 10. Op de tweede plaats staat ALL4GSM uit Goor, dit bedrijf krijgt gemiddeld een 9.8 op basis van 347 verschillende beoordelingen. ALL4GSM is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van mobiele telefoons en iPads.

Het oudste poeliersbedrijf uit Enschede staat op de derde plaats met gemiddeld een 9.8 op basis van 153 verschillende beoordelingen. Poelier Mattemaker is gespecialiseerd in wild en gevogelte. Voor een andere lekkere snack kan men in Zwolle terecht bij Snackcounter Alberto. Deze cafetaria wordt goed beoordeeld met gemiddeld een 9.8 op basis van 55 verschillende beoordelingen. Tot slot staat Adios Ongediertebestrijding uit Wilsum op de vijfde plaats. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 9.7 op basis van 70 verschillende beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven Overijssel

  1. Dopit Media in Zwolle: 283 beoordelingen met een gemiddelde van een 10
  2. ALL4GSM in Goor: 347 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.8
  3. Mattemaker Poeliersbedrijf in Enschede: 153 beoordelingen met een gemiddeld van een 9.8.
  4. Snackcounter Alberto in Zwolle: 55 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.8
  5. Adios Ongediertebestrijding in Wilsum: 7 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.7

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!