Places logo
Menu

Drie manieren om mond-tot-mondreclame te vergroten

Drie manieren om mond-tot-mondreclame te vergroten

Mond-tot-mond reclame: het is dé manier om nieuwe klanten binnen te halen. Niet door een dure reclamecampagne, maar simpelweg door tevreden klanten die uw bedrijf promoten. Naast dat het een kosteloze manier van reclame is, komt een tevreden klant natuurlijk ook een stuk geloofwaardiger over dan elke andere manier van reclame. Maar hoe krijgt u klanten nou zo ver om uw bedrijf vrijwillig te promoten? In deze blog geeft Places.nl u enkele handige tips voor het genereren of verbeteren van mond-tot mond reclame.

1. Zorg voor zeer tevreden klanten

Het spreekt voor zich, maar goede mond-tot -mond reclame komt van tevreden klanten. Deze tevredenheid begint met de geleverde dienst zelf: lever minstens wat afgesproken is en als het kan zelfs nog net wat meer. Ook een goede dienstverlening buiten de geleverde dienst om helpt mee om tevredenheid te generen. Denk hierbij aan flexibiliteit wanneer de wensen van de klant veranderen, maar ook een goede bereikbaarheid is essentieel. Zorg dat klanten altijd bij u terecht kunnen en dat klachten snel en netjes afgehandeld worden. Met Places Antwoordservice bent u 24/7 telefonisch bereikbaar. Uw klanten worden zo gehoord en dit draagt bij aan een grotere tevredenheid, met als eindresultaat betere mond-tot-mond reclame voor uw bedrijf.

2. Zorg ervoor dat het duidelijk is wat u levert

Zorg voor een helder en duidelijk productaanbod. Klanten kunnen pas overbrengen aan anderen waarom ze u moeten hebben als dat voor hen zelf ook duidelijk is. Anders gezegd: wanneer een klant duidelijk voor zich heeft wat u levert is hij ook beter in staat u te 'verkopen; aan anderen. Denk hierbij aan het verpakken van diensten als product. Zo is meteen duidelijk wat u levert en is dit door anderen ook duidelijk te communiceren aan hun netwerk.

3. Zorg dat u vindbaar bent

Iemand die u aanbeveelt aan anderen levert weinig op als personen uw bedrijf niet kunnen vinden. Zorg voor een makkelijke bedrijfsnaam, een makkelijk webadres en een goede online vindbaarheid zodat men u snel terug kan vinden wanneer zij via uw klanten van u horen. Een gratis bedrijfsvermelding verhoogt uw vindbaarheid op internet aanzienlijk en resulteert dan ook in een groter succes van mond-tot-mondreclame. Uw bedrijf aanmelden is kosteloos en binnen enkele minuten gedaan. Met uw vermelding bent u zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, en bereikt u ruim 6,6 miljoen potentiële klanten per maand. Ruim 100.000 bedrijven gingen u voor. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 024-3555299. Wij helpen u graag uw mond-tot-mondreclame te vergroten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!