Places logo
Menu

Dit zijn de drie best beoordeelde bedrijven in Delfzijl

Dit zijn de drie best beoordeelde bedrijven in Delfzijl

Delfzijl is gelegen in de provincie Groningen. Het is een havenstad vol avontuurlijke verhalen en een eeuwenoude band met het water. Vroeger lag Delfzijl economisch en militair gezien op een strategische plek en vonden er daardoor verschillende gevechten plaats. In 1591 veroverde prins Maurits de schans op de Spanjaarden, in 1795 veroverde de Franse Delfzijl, en aan het eind van de Tweede Wereldoorlog werd er hevig om Delfzijl gevochten tegen de Duitsers. Met zoveel water om zich heen is Delfzijl ook nog altijd in gevecht met het water. Grote dijken en zeesluizen beschermen de stad tegen stormvloeden. Naast het constante gevecht met de zee waant er in Delfzijl ook een handelsgeest. Het groeit en bloeit namelijk van de ondernemers. Maar welke ondernemingen worden nu eigenlijk het beste beoordeeld in Delfzijl? Telefoonboek.nl deed onderzoek en wij hebben de drie best beoordeelde bedrijven voor u op een rij gezet.

Top 3 best beoordeelde bedrijven Delfzijl

  1. Banketbakkerij Firma Jullens - op basis van 39 beoordeling met gemiddeld een 8.2 en met 5 sterren op Facebook op basis van 21 beoordelingen.
  2. Cafetaria Lekker Hoor - op basis van 42 beoordelingen met gemiddeld een 7.6 en 4.6 sterren op Facebook op basis van 89 beoordelingen.
  3. Gunay Herenkapsalon - op basis van 41 beoordelingen met gemiddeld een 7.4.

Banketbakkerij Firma Jullens werd in 1900 opgericht en is na een lange periode van 119 jaar een begrip geworden in Delfzijl. Mede door hun kwaliteit en hun historie zijn ze predicaat hofleverancier van Koningin Beatrix. Klanten zijn erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding en de service van de bakker. De banketbakkerij gebruikt recepten die al meer dan 100 jaar oud zijn, maar blijft ook op zoek naar nieuwe smaakvolle creaties.

Cafetaria Lekker Hoor scoort met name goed op de prijs/kwaliteitverhouding en de algemene indruk die de cafetaria bij hun klanten achterlaat. De klanten vinden het personeel leuk, de snacks lekker en de cafetaria schoon. Klanten vinden het vooral heerlijk dat ze lekker op een terrasje kunnen zitten om hun patatje op te eten.Sohappy4!

Gunay Herenkapsalon scoort met name goed op de prijs/kwaliteit verhouding en de service die de kapper verleent. Klanten zijn tevreden over de goede knip- en scheerbehandelingen en de fijne sfeer in de kapperszaak.

Ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl beoordelingen achterlaten. Bedrijven worden dan beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Op basis van een aantal beoordelingen en de ratings van klanten wordt een gemiddelde berekend. In dit artikel vindt u de best beoordeelde bedrijven van Delfzijl. De bedrijven zijn geselecteerd uit een database met 126 bedrijven uit Delfzijl en scoren gemiddeld een 7.6. Dit betekent dat klanten over het algemeen erg tevreden zijn over de bedrijven in Delfzijl.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!